Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Janek z Opola

Jestem obrośnięty jak małpa, nie mam szans na kobietę

Polecane posty

Gość Janek z Opola

wszędzie, na plecach, brzuchu i klacie mam wielkie ciemne, gęste futro, nie mogę się rozebrać na plaży, ludzie mnie wytykają palcami, czuję się jak goryl i wiem ze żadna współczesna kobieta nie zechce ze mną być

Gość ola721
proponowałam bym konsultacje w profesjonalnym gabinecie kosmetycznym, wiem że istnieją metody całkowitego usunięcia owłosienia przez specjalistyczny zabieg. słyszałam o laserowym usuwaniu włosów. tylko radze iść do profesjonalnego salonu nie do prowizorycznej kosmetyczki po jakimś studium.POWODZENIA

Gość parram parram
wierz mi, ze tacy wydepilowani są o wiele bardziej obrzydliwi i odpychający niż owłosieni. no chyba, że jesteś gruby.. wówczas nic ci nie pomoże.. sorry.

Gość z zarosnietym jestem
etam tez mi problem, goly facet to cipa, mialam dwoch partnerow w dlugich zwiazkach bez owlosienia i tez nie wyobrazalam sobie zarosnietego, teraz mam typowego bruneta, z zarostem nawet na dupie, kiedys podczas wspolnej kapieli zasugerowalam mu ze moglby chociarz zgolic dupsko to mnie wysmial zartobliwie ze nie wyobraza sobie tego,czulby sie jak cipa a nie ja facet popatrz na to z innej strony, sa kobietki ktore to uwielbiaja

Gość uwielbiam takich facetów
chodz do mnie ... przytul sie ;)

Gość Jestem w kropce+++++
pewnie jestes temperamentny :classic_cool:

Gość w glowie manuale
hahaha nie daj sie zwieść pozorom :) w obecnym swiecie jak jestes zarostniety jak malpa to dla kobiet jestes oblesny radze ci kurwa golic sie codziennie bo nie widze dla ciebie przyszlosci i powtarzam po raz drugi, nie sluchaj idiotek z kafeterii!! to nie odzwierciedla realnemu zyciu !!

Gość jestes w moim typie
skad jestes i ile masz lat?