Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BlagamPomocy

STRACIŁAM UKOCHANEGO W WYPADKU

Polecane posty

Nie no gratulacje, mi sie zawsze zdawało , że twardo stąpam po Ziemi , ale prawie uwierzyłam , że to się stało naprawdę heheh. Nie ukrywam bardzo wciagające. Mam wrażenie , że wątki zostały zaczerpnięte z różnych historri z sieci poprzeplatane filmami :) Mimo to gratuluje talentu.

Nie no gratulacje, mi sie zawsze zdawało , że twardo stąpam po Ziemi , ale prawie uwierzyłam , że to się stało naprawdę heheh. Nie ukrywam bardzo wciagające. Mam wrażenie , że wątki zostały zaczerpnięte z różnych historri z sieci poprzeplatane filmami :) Mimo to gratuluje talentu.

Gość uiki uuoo
o kurwa mac jakie bzdury ktos układa a ja to do huja czytam-zle ze mną zle a wy trola karmcie dalej ,zakochani na gg :D

Gość divry
www.forum.spirytyzm.pl

Gość responsable
Najpierw piszesz,ze Ci sie zyc po tym nie chce a za momemt,ze tez Ci sie wydaje to dziwne.Albo masz wybujala fantazje,albo masz problemy z mozgiem droga autorko.

Gość pimpunia
co???!!!! nie wyobrażasz sobie życia bez faceta którego na oczy nie widziałaś a on ciebie też??!! ty się dobrze czujesz? powiem ci tylko jedno- ten twój post jest śmieszny.