Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość otoprawda.

gardzę szmatą !!! straciłą u mnie swoje "wpływy",od teraz dla mnie nie istnieje

Polecane posty

Gość otoprawda.

mowa o dziewczynie w której się zakochałem... i staram się o jej względy już od 3 miesięcy ale notorycznie mnie odpychała, ale cały czas próbowałem.. starałem się.. bo ludzie pierdolą, że jesli na kism zalezy to trzeba sie starac i nie odpuszczac ale teraz to juz totalny koniec, doslownie kurwa koniec, nie ma nas, nie znam dziwki... nie odezwe sie do kurwy juz nawet slowem, stracila u mnie swoje wpływy a miała ich sporo... w tej chwili dla mnie ona nie istnieje koniec z kurwą! ZADNA KURWA NIE ZABAWI SIE JUZ WIECEJ MOIM KOSZTEM

Gość otoprawda.
bardzo mi zalezalo zeby sie z nią dzisiaj spotkać.... ona mi sciemnila, ze nie moze.. a okazalo sie ze z jakims frajerem sie spotyka dla mnie ta szmata juz nie istnieje

Gość z zarosnietym jestem
gdybys ja kochal jak twerzisz to nie nazywalby sie dziwka i kurwa dobrze zrobila dziewczyna ze nie poleciala na takiego typa

a ona dawała Ci jakieś sygnały czy tylko Ty sobie uroiłeś że coś pomiędzy Wami będzie? Bo to jest zasadnicza różnica.... może ona nie chciała się z Tobą spotykać tylko z kimś innym, a w takim przypadku nie masz powodu żeby tak jej ubliżać ...

@ z zarosnietym jestem Okłamywała go cały czas przyjmując jego awanse i starania. To mocno nieuczciwe i w dodatku źle świadczy. Gdyby była z nim uczciwa powiedziałaby, że się z kimś spotyka, albo, że on jej nie interesuje. Więc się typowi nie dziwię.

Gość magdalenka89565
widocznie było jej cie szkoda i dlatego nie napisala wprost zebys s ie odjebał.tez tak robie,, faceci to pierdolone nachale,,,i nie maja mózgów zeby nie domyslic sie prostych faktów. tylko skomlaja jak psy, dobrze zrobiła.

Gość olki4544
a jezeli brała pod uwage spotkanie z toba to taki jestes pewny ze juz z toba by była?? teraz wystarczy spojrzenie na chłopaka i juz slub planuje..pojeby chodza po ziemi.