Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomorzaninGdańsk

Życzenia świąteczne?

Polecane posty

Gość pomorzaninGdańsk

Rozstaliśmy się półtora roku temu. Bez krzyku, gniewu, kłótni i wyzwisk. Kilkugodzinna rozmowa. Stwierdziła, że uczucie się wypaliło i już nie kocha. Od tamtego czasu żadne z nas nie ma partnera. Pisać życzenia świąteczne, czy nie?

Gość bydgoszczanin
no pewnie, ze tak nic nie stracisz a zyskac mozna ...

Gość Eleeena
dlaczego by nie.Zwykle zyczenia , bez zadnego podtekstu , sa jak najbardziej w tym przypadku wskazane.

Gość pomorzaninGdańsk
a to nie ona powinna napisać jako pierwsza? ona to zakończyła

Gość Mi_rabelka
no pewnie, pisz! moze spedzicie razem sylwestra? kto wie?

Gość bydgoszczanin
ta a ona sobie pomysli, ze moze Ty powinienes pierwszy napisac ... i masz kolo zamkniete bo nikt do nikogo nie napisze

Gość a taka jedna 264yy
matko napisz ja wysłałam rok toemu on tez w tej samej sekundzie ja sie zastanawiałam miałam wyrzuty masakra po czasie gadalismy o zyczeniach i on cały czas myslał ze on sie 1 odezwał... a ja kurna 3 dni swiat sarciłam przez głownienie sie:P

Gość Eleeena
ale przeciez napisales , ze spokojnie sie rozstaliscie .Bez gniewu i krzyku. Wiec chyba bez znaczenia , kto napisze zyczenia pierwszy . Skoro tak sie stalo, trudno. Mozecie przeciez pamietac, to co fajne bylo. Zreszta, tak naprawde zadne z Was nie ma obowiazku pisac tych zyczen. Ale skoro taka mysl Ci swiata, mozesz wyslac je .

Gość pomorzaninGdańsk
Spokojnie, bo jestem spokojnym człowiekiem. Nie robiłem cyrków i nie zmuszałem do miłości. Byliśmy kilka lat ze sobą. Mieliśmy kryzys, ale myślałem że go przezwyciężymy. No i ona nagle postanowiła to zakończyć. Ktoś zadał trafne pytanie. Po co?

Gość Mi_rabelka
po to ze jestescie i tak sami, to moze to przeznaczenie?

Gość pomorzaninGdańsk
a nie powinno być tak, że skoro ona odeszła to ona powinna pierwsza wyciągnąć rękę?

Gość Eleeena
czyli liczysz , ze jednak mogloby uczucie wrocic? Przyznaj nam sie , ze kochasz ja jeszcze?

Gość pomorzaninGdańsk
wyznaję zasadę że prawdziwie kochać można tylko jedną kobietę i tak ona akurat jest tą jedną. jednak nie mam zamiaru się poniżać i sądzę że gdyby ona też coś czuła to mogłaby napisać jako pierwsza

Gość Eleeena
a ja sie nie zgadzam z twoja teza:-P Mozna kochac nie tylko jedna kobiete,jednego mezczyzne , ale mozna i kochac drugiego mezczyzne i druga kobiete . I wcale nie mniejsza miloscia. Wracajac do twego tematu, skoro kochasz niewiele tracisz piszac pierwszy zyczenia. Jednak bym nie liczyla na wiele. Zycie jest, jakie jest i moze ona wstydzi sie przyznac do porazki, do zlej oceny sytuacji , moze ma przerost ambicji, honoru. A nie lepiej po prostu zadzwonic i zapytac co u niej , powiedziec o swoich uczuciach ? Milosc wszystko usprawiedliwia :-D

Gość Mi_rabelka
w życiu.. kobieta honorowa pierwsza nie napisze. Tak było zawsze, jest i bedzie, ze to mezczyzna zdobywa. A skoro sie rozstaliscie, to tak jakbys ja na nowo zdobywał. Jesli to kobieta twego zycia, to lepiej cos zrobić niz unosić sie dumą i płacić za to ciezka cene.

Gość Mi_rabelka
i co? napiszesz?

Gość a taka jedna 264yy
czas, który leczy rany pokazał tez ze w zyciu można kochac więcej niz jedna osobę:)

Gość ida_kwietniowa
napisz życzenia pokaż klasę.........

Gość pomorzaninGdańsk
zastanowię się jeszcze, ale chyba rzeczywiście można napisać krótkie życzenia dla niej i rodziny, może rzeczywiście będzie to coś w rodzaju pokazania że jestem ponadto, samymi przecież życzeniami pokazuje się tylko że się pamięta i życzy najlepszego, nic poza tym

Gość Eleeena
i to jest super podejscie . Pozdrawiam :-D

Gość Mi_rabelka
oczywiście, przecież życzenia wysyła się nie tylko swoim ukochanym. Ale też znajomym, dalszej rodzinie, sąsiadom, współpracownikom... :) Tylko nie wysyłaj jakiegoś wierszyka, bo ci może nawet nie odpisać. Życzenia krótkie ale z twojej głowy.

Gość krotkie zyczenia mozna
napisac ale nie licz na to ze pokazesz soie "ponad to" bo ona na pewno sie polapie ze wrocic. kazdy by sie polapal.

Gość origamia
skąd wiesz,że ona nikogo nie ma, macie ze sobą kontakt?

Gość origamia
no nie wiem, ja też dostałam życzenia wielkanocne od kolesia z ktorym się spotkałam kilka razy ale 2 lata temu. I tu raptem życzenia, ale ja mu odpisałam a on nic. Czyli pewnie miał mnie w grupie znajomych i wysłał szablon do wszystkich. Także jeśli życzenia będą ogólne a nie np. witaj Aniu w ten świąteczny dzień. Tylko z okazji świąt składam Tobie... itd. Podpisz się z imienia i nazwiska.

Możesz też zadzwonić, zamiast pisania życzeń. Na pewno będzie jej miło. Ktoś zadał pytanie "po co ?". A czy we wszystkim trzeba mieć jakiś interes ? Nie można komuś sprawić przyjemności bezinteresownie ? Masz możliwość sprawić, że może ona poczuje się doceniona, że o niej pamiętałeś. A twoją nagrodą będzie świadomość, że poprawiłeś jej samopoczucie i tyle.

Gość chjk,mnbvcfghjm
może z Przymorza

Gość no no no !!
i co masz jusz napisane zyczenia?:)