Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna z miasta Warszawa

Wsiokom do miasta wstęp wzbroniony

Polecane posty

Nie nawidze wsiowych panienek które sie pysznią bo tatuś-badylarz kupił im nowe auto, dal na drogie ciuchy. Takie lampucery powinny siedzieć u siebie na wsi i tam wpie***lać te tatusiowe jabłca a nie u nas sie panoszyć.

cos w tym jest choc nie napisalabym tego tymi slowami ;)zachowajmy klase bo potem mowia ze warszawiacy to demibile sa sama zobacz panno jak sie wyrazasz.

Gość rypina
a u nasz na wsi to psy duupami szczekają

Gość zabadddo
te z miasta to słabiej wykształcone nie nerwuj się werf

Przepraszam może za ostro pojechałam ale racja jest taka że najgorsze są takie córusie tatusia z grójeckiego. Myśli że wszystkie rozumy pozjadała bo tatuś ma kase z sadu. A w TV chłopy pod przetwórniami beczą że taka bieda a jak sie okazuje to my społeczeństwo musimy za nich placić podatki.

Gość mordzzzia\
nienawidzę! tłumoku ty!

Gość rypina
u nasz taki jeden na wsi znaczy chłop sprzedał pole pod osiedle i ta jego, znaczy córka ma tera mieszkanie w Warszawie i podobno tam mieszka sama i żadnego faceta nie chce głupia jędza

hehe mnie smiesza laski ze wsi jak sie podniecają jak kogos'slawnego' zobaczą :D jedna to nawet na fejsie to opisywała:O :O niby takie nowobogackie a takie głupiutkie niech se wieś najeżdża ale nie musimy sie z nimi bratać

Gość a jaaa
a ja właśnie wyprowadziłam się ze stolicy przez takie "panny z miasta Warszawy" co to myślą, że wszystkie rozumy pozjadały :P

Gość rypina
a jak chciałam jędzę odwiedzić w tej Warszawie to mnie odpowiedziała 'spadaj wieśniaro , poszukaj se roboty i wynajmij se pokój bidoto' no wkurzona jestem na krowę

Gość ptasiek nastroszony
oj będą chopaki miejscowe za drinka czy kylo kiełbaqchy ruchać te miastowe panienki , z kredytami niesplacanymi. gdy jako bankrutki albo będą na wsi u occow wykopkii robiły albo pod mostem mieszkaly bedą i pozawalały się dokarmiać spermą za 30 zl. w zyciu pewne są tylko podatki... i kredyty do spłacenia

Gość rypina
i tak krowie powiedziałam, żeby na wieś nie wracała bo oberwie widlami po cipie ździra :(

Gość ptasiek nastroszony
akurat we Warszawie prawie 99% to pochodzi ze wsi. przygadał głuchy garbatemu... te "warszawianki" pokurcza zabiedzone robiące "kariere " w burgerkingu na dwie zmiany albo w przydrożnym sklepie ze wzrokiem teskniącym za luksusem i rozumem

Gość zegda
możesz sobie to napisać na kafeterii i jeszcze pomarzyć kole dupy to wszystkim lata, co jakaś dzierlatka by chciała a czego nie lepiej weź słownik ortograficzny i nie marnuj tu czasu :classic_cool:🖐️

Gość rypina
popamiętasz mnie krowo, zobaczysz ja też zamieszkam w Warszawie i na początek będę zarabiać 6000 złotych polskich a ty franco myj te sracze w markecie za 800 zł miesięcznie

Gość ptasiek nastroszony
już schemetem myslowym tępaki zadłuzone , zabiedzone z gilem wiszącym u nosa i sfustrowane brakiem funduszy i uzębienia leca określając Ludzi ze wsi. a Ludzie urodzeni na wsi są zdrowsi na umyśle bo ołow im mózgu nie obciążyl , najwieksze osobistosci kultury , sztuki urodzone są na wsi.

jak byscie mieszkali na wsi to tez bysie takie byly jak by wszyscy juz dawno sie przenisli do miasta to by nie bylo wsiowych panienek za pare lat no ale jak wy zabraniacie sie przenosci to zawsze beda tak wybiegam na dwór żeby zobaczyć helikopter no i co z tego

chołota wsiowa sie odezwała jak wam nie wstyd tyle z państwa doić jak my na was tak ciężko harujemy. Dobrze sie wymądrzać jak unia pieniądze daje na nasze kredyty nikt nam zwrotu nie daje wiec zamknijcie te prostackie ryje. A potem sie jeszcze córcia takiego dziada wymądrza jakiego to jej tatuś salonowego fiota kupi( chłop innych marek nie zna)

Gość ja też!!!!!!!!!
Ja też nie przepadam za przyjezdnymi do Wawy. Pomieszkają tacy w Wawie 2-3 lata i udają bardziej rdzennych Warszawiaków od prawdziwych Warszawiaków. Pierwsi wszystkich wyzywają od wieśniaków, a nawet zdarzyło mi się, że usłyszałam, że mi taka osoba, "może pokazac fajne miejsca w Warszawie"...

Gość margaretta from Kraków
:) mójł łojciec tyż sprzedał ziemię na sporo łosiedle dla krokusów, wieś do miasta przyłaczyli - ustawka na życie, lubię procownicze festyny mam powód lecieć do paryża po kiece łoł