Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ania1985

czy ktoś tak miał?

Polecane posty

Hej!Wielokrotnie starałam się z moim mężczyzną o dzidzię i za każdym razem kończyło się to urojonymi objawami i ostatecznie rozczarowaniem. Tym razem postanowiłam sobie że odpuszczam i nie myślę w ogóle o tym. Dokładnie na tydzień przed okresem zaczęło mnie pobolewać podbrzusze-prawie tak samo jak na okres tylko delikatniej. Trwa to już 3 dzień. Zrobiły mi się bardzo nabrzmiałe piersi. Wczoraj dopadła mnie okropna migrena. Dzisiaj gdy się obudziłam głowa nie przestawała mnie boleć a dodatkowo zaczęło mnie mdlić. Wymiotowałam 3 razy-sama już nie wiem czy to przez ten okropny ból głowy czy może faktycznie nareszcie się udało. Do okresu jeszcze 4 dni więc za wcześnie na test. Czy któraś z Was miała podobne objawy?Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi

Gość mordkopotam
Objawy objawom nierówne. Takie same mogą wskazywać na ciążę u jednej kobiety, a u innej nie. Pozostaje ci czekać 4 dni albo iść na betę - może już wyjdzie.

Gość Jestem studentką
Też tak mam - przed każdą miesiączką, niestety. Po prostu często miewam taką paskudną migrenę w trakcie której chce mi się wymiotować i gdyby nie leki p/bólowe to pewnie nie raz bym rozmawiała z klozetem

Gość Blankaaaa6
Nie miałam nigdy objawów zbliżającego się okresu ani też wczesnych objawów ciąży. Mdłości i inne dolegliwości dopadły mnie dopiero koło 8tc.

kazdy organizm jest innt, tak wiec musisz poczekac do terminu @ i zrobic test ;) zycze upragnionych 2 kreseczek :D