Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyśka1

17 lat i nada; bez chłopaka. czy to normalne?

Polecane posty

Gość tyśka1

hej, jak w temacie: czy to normalne, że wciąż nie mam chłopaka? wokół same zakochańce, a ja ciągle sama..

Gość on kuj-pom
ja mam 22 lata i tez nigdy nie mialem na powaznie dziewczyny a wygladem nie odstraszam i nie narzekam na brak zainteresowania ze strony plci przeciwnej, i co mam zrobic ? nic ... zycie toczy sie dalej jeszcze nie spotkalem jak to mowia 'tej jedynej'

Wg mnie normalne, ale ja na pierwszego też trochę poczekałam:P I się okazało nie było za bardzo na co czekać... Ale jesteś dość otwartą osobą? Umiesz okazywać uczucia? Bo jeśli nie, to staraj się nad tym pracować :) Tak na przyszłość

Gość tyśka1
jestem trochę nieśmiala, ale tylko na początku znajomości. sama chyba nie umiałabym zagdać do nieznajomego. było kilku "kandydatów", ale gdy już zbliżaliśmy się do siebie, spotkania itp jakoś się bałam.. chciałabym teraz z kimś spróbowac, niestety nie ma nikogo.

Gość ramderuji
tyśka , a skąd klikasz?

Wszystko z czasem przyjdzie :) Ja uciekałam parę razy itd W końcu jak przyszło co do czego okazało się, że jednak nie jest tak fajnie, zamiast czuć coraz więcej czułam coraz mniej...ogólnie, nieco na sukę wyszłam. Jak nikogo nie ma to nie szukaj na siłę, nie poddawaj się atmosferze (święta, zakochani, mikołajki, sylwester, walentynki) bo to nie ma sensu

Gość tyśka1
podlaskie mimo, że dużo jest par wokół mnie i słyszę, że z chłopakami są same problemy to chciałabym chyba kogoś znaleźć.

Gość ramderuji
oj to za daleko dla mnie, sorka.

Praktycznie każdy niezależnie od wieku nie chce być samotny ;) Ale bądź po prostu sobą, otwarta na nowe znajomości, rozwijaj pasje, realizuj cele. Okazja się znajdzie :)

Gość taka jakaaaaaaaaaaaaasss
ja mam 22 nie miałam nigdy chłopaka i nie chce miec :)

Gość nono90
A ja jak miałam 17 lat to miałam dopiero 1 chłopaka oj wszystko przed Toba mówie Ci jeszcze poznasz nie jednego jestes jeszcze młodziutka!