Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chcialam dziecka

Zalamalam sie, bo jestem w ciazy:( Co teraz?

Polecane posty

Gość lena #
Ty sama jesteś przerażająca :-0

lena wez sie opanuj:O Bo nawet ja jak jestem wsciekla, a jestem nawet dzis to nie jade po nikim az tak:O No decyzja to wiadomo jaka bedzie wiec tu nie ma mowy o namawianiu czy nie namawianiu

No ale dlaczego ty sadzisz,ze bedziesz w tej grupie z ochydnym cialem ? Masz kase,dbaj o siebie,rob wypady do kosmetyczek,maseczki,kremuj sie nie bedzie zle..JEsli masz tendencje do tycia,to sie odzywiaj zdrowo a nie wcinaj slodyczy tonami czy hamburgerow..Proste..Trzeba myslec na kazdym kroku !

Gość margerittta
lepiej usuń taka matka jak Ty to porażka

Nie mam tendecji do tycia... Mysle tak, bo po prostu jestem wystraszona tym wszystkim i jakas naladowana samymi negatywnymi myslami:(

Gość lena #
Ja się mam opanować?? To poczytaj sobie swoje debilne wypowiedzi! Ile Ty masz lat? 16 - scie?

Gość lena #
dorosła kobieta/ mężatka powinna się liczyć z konsekwencjami uprawiania sexu i nie robić z siebie gimnazjalistki :-0

dzieki lena, twoje wypowidzi sa szczegolnie pomocne:O

Gość lena #
I wiem, co piszę, ponieważ sama zaszłam w ciążę przyjmując tabletki antykoncepcyjne brałam wtedy silne antybiotyki, które osłabiły działanie tabletek ale nie urządzałam takiego szoł jak TY :-0

Gość ola@#*
kubeł zimnej wody na głowę i będzie dobrze :)

Ja nie widze niz zlego w tym co pisze autorka. Ma obawy, chce porozmawiac - po to weszla na formu. Nie sadzę aby obrazanie jej miało jakies podstawy. Jeszcze raz napiszę - niektore kobiety tyja po 22 kg (czyt. Bella) bo sie obzeraja i nie dbaja o swoje cialo w ciazy. Ja mam troche piersi obwisle od karmienia ale jak schudne w koncu te nadprogramowe 15 kg to bede fajna laska :) Trzeba tylko chciec. Popatrz jak te wszytskie modelki i aktorki pracuja nad ciałem. Mozna - tylko trzeba sięgac do dobrych wzorców a nie patrzec na te złe :) Dieta, cwiczenia - zdziałasz cuda :)

Gość feffsdfsdfsfsfsfffffffffffffff
wszystkie tutaj na kafe zbezpieczaja sie i zachodza w ciaze, tutaj noramalnie cuda sie zdarzaja,

Gość przykre to jak sie czyta
Jeszcze raz napiszę - niektore kobiety tyja po 22 kg (czyt. Bella) bo sie obzeraja i nie dbaja o swoje cialo w ciazy. Ja mam troche piersi obwisle od karmienia ale jak schudne w koncu te nadprogramowe 15 kg to bede fajna laska Trzeba tylko chciec. wazne jest chyab zdrowie dziecka prawda??? a nie ile kto przytyje itd itd co ty autorko wogóle masz za dziwne myslenie ,a swoja droga nie zasługujesz na to byc byc matka idzie tak wywnioskowac uprawiasz sex ,uprawiasz wiec trzeba liczyc sie z konsekwenscjami czy z zabezpieczeniem czy bez ze ta ciaza moze byc !!!

dzieki Bella... wlasnie dlatego napisalam. Nie po to by zostac zwyzywana, ale by podzielic sie z kims swoimi obawami. Oczywiscie co do aborcji to jak pisalam nie wchodzi w rachube raczej dlatego tak to przezywam, bo gdybym chciala usunac to pewnie bym tak wszystkim tym sie nie przejmowala

Gość ola@#*
To czym Ty właściwie się przejmujesz? normalna sytaucja, a Ty srasz się, jakbyś raka dostała.

mam obawy odnosnie tycia, rozstepow, a nawet porodu. Moze dla ciebie to dziwne, ale jestem w takim szoku, ze wyrazic tego nie potrafie, bo wspolzyje juz tyle lat i zabezpieczam sie, a wpadki nigdy nie zaliczylam, a tu nagle sie stalo. Mam rozne mysli, obawy, rowniez jak pisalam takie tez co bedzie jak dziecko sie pojawi, bo czuje, ze rady nie dam na dzien dzisiejszy:( A ze pisze na chwile obecna o tyciu? No coz po prostu pierwsze obawy mam zwiazane z sama ciaza.

Gość ola@#*
kolejna mamuśka z pretensjami do losu bo w ciązy na własne życzenie :-0 szkoda mi Twojego dziecka

Gość ola@#*
nie martw się, może poronisz i będzie problem z głowy :) nie przytyjesz

Ja mam dwie corki z planu,jedno dziecko wpadkowe...Wypadki sie zdarzaja,wyjscie jedno -nie wspolzyc,albo podwiazac jajniki...

Gość mała czarna 28
Twoje obawy są dziwne, a nie normalne:-0 Większość kobiet myśli o zdrowiu dziecka, donoszeniu ciąży,a Ty się zastanawiasz, czy przytyjesz i widzisz w ty problem... Dziwna jesteś :-0

Laska-sa takie panny ,zeby oddaly pol zycia ,by teraz byc na Twoim miejscu -docen to i wez sie w garsc,to bedzie wasze dziecko,czesc was !

Gość przykre to jak sie czyta
majoweczka09 masz racje ja walcze juz 3 lata i wszystko bym dala zeby zostac upragniona matka póki co chodze po klinikach

Gość kaftanik niebieski
Moge sie dolaczyc? Autorko czy braliscie slub koscielny czy tylko cywilny?

Gość mała czarna 28
A ile Ty masz lat, że w takim wielkim szoku jeteś?

Jasne - po jednej reakcji zaszufladkowac dziewczynę że bedzie złą matką. Ja sie jej nie dziwię. Mam za sobą diw ciąze, dwa porody i wiem z doswiadczenia jak wygląda to czego ona sie obawia. Boi sie, tak jak kazdy z nas obawia sie nieznanego. a my jestesmy tu po to by ja wesprzec i poradzic - przynajmniej ja jeszcze tak postrzegam to forum.

Gość sekret wiktorii
nie łam się zadbaj o siebie, nie tyj za dużo (czyli nie objadaj się), smaruj ciało balsamami to rozstępów nie będzie. Dbaj o piersi to nie obwisną. Może to nie pocieszenie - ale rozstępy, wiszące piersi czy ogólnie brzydkie ciało to i tak nas kobiety czeka z wiekiem. Więc to nie jest wartość za którą warto gonić. Jak masz kasę to zadbaj o siebie. Ktoś wyżej słusznie zauważyl że aktorki czy modelki wyglądają rewelacyjnie po urodzeniu - kwestia doboru kosmetyków i odżywiania. Większości polek faktycznie na to nie stać albo im się nie chce (bo i po co, mają męża i słodkiego bobaska). A reszta się ułoży. Masz wsparcie w mężu, pomoże Ci. Na pewno nie będzie różowo, bo macierzyństwo nie jest łatwe, ale zapewniam Cię, że bedzie to jedno z najwspanialszych wyzwań w życiu. A instynkt... też go nie miałam. Wpadłam. Całą ciążę czułam się jak z alienem w brzuchu. Pokochałam go w chwili gdy pierwszy raz wzięłam go na ręce.

Gość mała czarna 28
Bella, na litość boską..., wesprzeć w takiej sytuacji to można licealistkę, a nie dorosłą kobitę, mężatkę :-0

Kochane za 25 lat wszystkie bedziemy zmarszczone i siwe,bez wzgledu na to czy mialysmy dzieci czy tez nie..Urody sie nie da zachowac na zawsze..Mozna ja pielegnowac,czasu sie nie zatrzyma.znam kobiety mlode 30 letnie ktore nie rodzily a maja szereg rozstepow i celulitu...

Gość mała czarna 28
i jeszcze kobita największą wadę ciąży widzi w rozstępach :-0 daj Boże by Ci się zdrowe dziecko urodziło...