Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xdggcxcxx

jak wasz facet mial grzybka i dostal fluconazol/flumycon.

Polecane posty

Gość xdggcxcxx

to jaka dawke dostal? bo ja mam w domu 3 tabletki po 150mg i nie wiem czy to sie bierze raz czy 2 razy z odstepami 4 dni

Gość hmmmm m
Z tego co widzę, to lepiej tego nie brać na własną rękę, bo wszędzie jest napisane "Dawkę i częstotliwość stosowania leku ustala lekarz... (a dalej)... Lek stosowany jest w różnej postaci i z różną częstotliwością w zależności od gatunku grzyba, miejsca zakażenia grzybiczego. Przyjmuj dokładnie ustaloną przez lekarza dawkę. NIE STOSUJ LEKU U DZIECI. Pamiętaj! Nie przyjmuj nigdy podwójnej dawki leku, nawet jeżeli zapomisz zażyć go na czas!"

Gość xdggcxcxx
to nie jest zaden tragiczny lek i zawsze przepisywali mi go na grzybice, dla partnera takze. tyle ze nie pamietam dawkowania

Gość hmmmm m
Jak czytam o dawkowaniu, to jednak jestem przekonana, że to silny lek, bo wszędzie jest wyraźnie napisane, żeby skonsultować z lekarzem przyjmowanie tego leku, są wykrzykniki, żeby nie stosować podwójnych dawek, żeby nie łączyć z innymi lekami, przyjmować po obfitym posiłku itp. Więc może jednak chociaż zadzwoń do lekarza i skonsultuj się?

Gość midel
flumycon 150-200mg przyjmuje sie co 2 dni