Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LoveSex

ja Yebie czy jest tu ktoś normalny ?

Polecane posty

Zostawił wiadomość mi na gg "co się stało", wysłał 2 sms i tyle... rano. Ja na razie się nie odzywam. Chociaż ciężko mi strasznie. Z tego nic już nię będzie, mi zostaje tylko tyle by się pozbierać... no chyba ,że się coś zmieni w co wątpię.

Łzy same mi się cisną... Smutno mi chociaż wiem ,że nikogo nie obchodzi moje żalenie się... niby nie ten to następny. Ale teraz jeszcze te święta i przykro mi... tak po prostu..

Skoro to już koniec to nie pozostaje Ci nic, tylko wypłakać się, pozbierać się i żyć dalej. Świat się nie skończył :)

Znajdziesz kogoś lepszego, kto nie będzie Ci któw cisnął, że Cię kocha, podczas gdy spotyka się z kimś innym. Przetrwasz te najgorsze chwile, a później będzie już tylko lepiej :)

Dziś czuje się jak wrak człowieka... cały dzień przepłakany mimo ,że sobie cały czas wmawiam ,że dam rade łzy same płyną po policzkach. Gdyby nie wy pewnie juz dawno bym się do niego odezwała. Ciężko mi na sercu. Głupio mi wiem ,że ludzie mają dużo większe problemy niż jakieś tam miłosne sceny.

Trzeba być twardym, a nie mientkim :D Głupia rada, cóż, ale wierzę, że wszystko się ułoży 🌻

Jakoś na razie obchodzi się bez płaczu po wigilii, jest ok. Trudno ma kogoś innego może tak miało być... mimo ,że szkoda. Wesołych Świąt!