Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Donna22

milosc a wiek

Polecane posty

Gość Donna22

takie mam male pytanie ... czy myslicie ze 15 letnie dziewczyna mogla by byc z 19 letnim chlopakiem ?

Gość Ghost_
Myślimy

Gość Donna22
blagam pomozcie !!

Gość niby ja
15 letnia dziewczyna i związek?

Gość Ghost_
jesteś niepełnoletnia. Normalny facet, raczej nie zwiąże się z Tobą, bo kontakty seksualne z nieletnią są karalne. Chcesz,żeby Twój wybranek został posądzony o molestowanie, gwałt? Spieszy Ci się do czegoś?

zalezy kto ma 15 a kto 19scie, Milosc nie wybiera ,,,musisz jednak nastawic na to rodzicow, nie wiem czy beda zadowoleni jezeli ich 15sto letnia corka spotyka sie z 19sto latkiem, beda mieli obawy ,ze moze skonczyc sie ciaza :P Moja przyjaciolka przeszla pieklo z swoimi rodzicami , z rodziny chcieli ja wypisac, a mimo wszysto sa ze soba juz kilka lat i maja dziecko i sa bardzo szczesliwi,,,, jednak w jej przypadku roznica wieku jest dosc spora,,,, Ona ma 25 a on 40 :) wiec nie martw sie nie jest tak zle

Gość coś
Mogłaby ale czy jest gotowa emocjonalnie i przede wszystkim fizycznie. On będzie chciał się kochać a co ona na to? Facetom tylko jedno w głowie. A 15 lat to jeszcze dziecko,więc do NAUKI !!! I poczytać trochę o antykoncepcji. Kobieta 25 letnia to nie 15 i nie czuje tak się różnicy wieku.

Teoretycznie w Polsce seks jest legalny od 15 roku życia...czyli więzienie mu nie grozi, tyle od strony prawnej. Co do strony emocjonalnej - zależy czego oboje od takiego związku oczekują, trzeba się liczyć z tym, że na początku to będzie szukanie potrzeb i rozwiązań po omacku.

Gość Coś
To ,że od 15 roku można się kochać nie znaczy ,że ona jest gotowa. no tak skoro dziewczyna nie chce ale ma 15 lat to znaczy ,że i tak powinna mu dać ,,bo już można,, i ON nie pójdzie siedzieć,ciekawe. Wiem,że teraz młodzież zaczyna współżyć jak tylko wystawi nogę z kołyski ale co potem z tych ludzi rośnie? i właśnie przez rozwiązywanie potrzeb po omacku dzieci rodzą dzieci!!!! Bo mają potrzebę,wiedzą,że jak wsadzą coś w coś to im ulży. Zero wiedzy o antykoncepcji.

Gość Donna22
po 1. caly czas tylko sugerujecie ze zajde w ciaze wieku 15 lat i bede jedna z tych patologicznych rodzin. Sorry ale nie jestem jedna z tych pustych dziewczyn ktore nie wiedza co i jak. po 2. znamy sie nie dlugo i jak narazie sie tylko spotykamy. tylko wlasnie nie wiem czy on nie jest za stary dla mnie ze tak powiem ...