Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sxdsfdvfdgthytht

Bąble jak po ugryzieniu komara

Polecane posty

Gość sxdsfdvfdgthytht

W wieku dorastanie nie miałam trądziki co jakiś czas wychodziły mi bąble (swędziały i były różowe miałam wrażenie że spuchłam w tym miejscu) myślałam że to pryszcz chce mi wyjść ale zamiast się rozwijać to po paru godz. znikało (miałam tak na twarzy) i tak mam do teraz raz na jakiś czas. Ostatnio dość często mi się takie coś robiło np. dziś 2 bąble na szyi po południu (swędziały miałam wrażenie jakby ugryzł mnie komar ) i teraz już ich nie mam ale za to nowy wyskoczył. Czy ktoś wie co to jest przez co i co z tym zrobić ? naprawdę to nie jest przyjemne uczucie dlatego chce coś z tym zrobić żeby się tak nie robiło.

Gość może to jakaś alergia
albo masz zanieczyszczony organizm toksynami sprawdź czy masz zdrowe nerki i wątrobę zrób badania krwi i moczu

Gość inkkkkkkkkkka
Czy one pojawiają się po nocy? Istotne pytanie

Gość inkkkkkkkkkka
moja znajoma miała podobny problem.wynajmowała mieszkanie ,miała w domu czyściutko.Okazało sie że w nowej kanapie był wewnątrz kocyk którego nigdy nie używała,nie dotykała,tak sobie leżał pod łóżkiem.kocyk był własnością właściciela.okazało sie ze były tam...pluskwy:/ Wydawać by sie mogła że to występuje tylko w zasyfionych mieszkaniach.Koleżanka leczła sie dermatologicznie,myślała ze to alergia pokarmowa.Wyglądało to własnie jak ugryzienie komara,w ciągu dnia znikało.Radze zrobić przegląd gruntowny mieszkania.To cholerstwo jest małe,trudno je przyuważyć.

Gość sxdsfdvfdgthytht
O różnej porze dnia występują. Nerki mam zdrowe badanie krwi i moczu są w porządku. Robię raz na jakiś czas taki przegląd gruntowny i do tego sprzątam co parę dni zresztą chyba gdyby coś takiego było to inni chyba też by tak mieli a to tylko ja mam tak.

Gość gość
Ja też tak mam, byłam z tym u dermatologa. Powiedział że to pokrzywka. Przyczyn jednak może być wiele: na tle nerwowym, alergia, pasożyty, glista ludzka i inne. U mnie badania nic nie wykazały.

Gość gość
pokrzywka tlo alergiczne