Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale_o_co_chodzi

nie tylko ich dotknie, ale nawet więcej ...

Polecane posty

Gość ale_o_co_chodzi

następnym razem - tak napisał mi w sms znajomy na temat "mojego dekoldu", z którym miałam służbowe spotkanie i niby z tego powodu nie mógł skupić się na merytorycznej rozmowie :P Leci na mnie faktycznie czy chce się wyłgać od roboty ?? Faktycznie mam 80 DD, a koszula nie była zapięta pod samą szyję :P

Gość ale_o_co_chodzi
Drodzy mili Panowie :) oczywiście chodzi o deklot (to chyba przez te duże DD) a choinka już dawno ubrana

no cyc masz konkret :classic_cool: jak widac potwierdza sie powiedzenie ze im wiekszy biust tym mniej zainteresowania tym co masz do powiedzenia:D

powinnas sama wiedziec:) Nie przychodzi sie na sluzbowe spotkania z dekoltem ,zwierzchnicy powinni ci zwrocic na to uwage bo lamiesz zasady podstawowe! Facet nawyrazniej leci na ciebie :) i korzysta z pretekstu do nastepnego spotkania:)

Gość pan samiec samczykowski
Pokaż tutaj, to Ci powiem, czy się nie myslisz. :classic_cool:

Gość ale_o_co_chodzi
Dekolt nie był za wielki, raczej bluzka koszulowa opięta (sama jestem szefem, więc wiem jak się ubierać służbowo :P) v34 jestem 100% kobietą, żadne prowo :P I z reguły raczej wszczyscy skupiają się na tym co mówię, bo ode mnie zależy dalsza współpraca:P ... tylko ten jeden wyskoczył mi z takim tekstem :P, a że sam wpadł mi w oko to dlatego "gdybam"

jestes szefem i nie wiesz jak zareagowac na takie teksty?:classic_cool:

Gość ale_o_co_chodzi
nie jego na całe szczęście :P więc molestowanie w pracy odpada itd. a że podoba mi się to chyba mam ochotę, żeby mnie ciut pomolestował :)