Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Robwalka

Czy znajdzie się ktoś chętny???

Polecane posty

robwalka, myślę, że lepiej, że nie ma odzewu, bo oznacza to, że mądrzy ludzie wchodzą, oglądają pieski i głupio nie komentują- a to duży sukces. nie ukrywajmy, że w afekcie nikt nie powinien decydować się na psiaka, bo dobrze wiemy, jak to się najczęściej kończy :( trzymam jednak kciuki, aby po maluchy przyszły osoby, które już od jakiegoś czasu borykają się z zamiarem adopcji psiaczka! wierzę że trafią im się ciepłe domki i mądrzy właściciele:)

Nam będzie w te Święta miło, ciepło rodzinne... A Diana i Ikarus samotne, bezdomne... Żal...

RUDAMAMA zgadzam się z tobą,ale wierzę że na kafe też są dobrzy,odpowiedzialni ludzie

hi, hi, hi :) poczytaj posty... ale oczywiście trzymam mocno kciuki :) :) :) ja tez miałam psiaka ze schroniska- był z nami 14 lat, kochany był bardzo, rok już go z nami nie ma :(

czytam posty,ale normalni i fajni tutaj też istnieją,a przykładem jesteś choćby ty

Oczywiście, że normalni też tu są. A głupków ignorujmy. I tyle.

mogłam się tego spodziewać,żadnej konkretnej pomocy nawet w tym jak pomóc-wolicie tylko pisać o dupach,cyckach itd.same pierdoły,ale w innych tematach nic do powiedzenia nie macie

Robwalka, a ja wciąż wierzę, że są dobrzy, odpowiedzialni ludzie... I nadziei tracić nie można...

Pola nikt nie czyta tego co piszemy,teraz każdy pochłonięty jest Kciukiem na kafe,zwierzęta i ich dobro mają w dupie

nie rozumiem podobno pełno ludzi na kafe kochających zwierzęta a tutaj nikt nawet nie zajrzy :(

ja niestety nie mogę adoptować, bo mam kotka, który się nie zgadza z innymi zwierzętami, ale mam nadzieję, że pieski znajdą nowy dom 🌻

Gość doczekać pasterki.
nie trać te pieski są cudowne i Ty masz wielkie serce , może daj na allegro oddam za darmo i cena 1 zł ( musi być) wpisz koniecznie miasto. Dużo radosci i pięknych świąt dla Ciebie i maluchów :)

Gość doczekać pasterki.
ja bym wzięła ,ale w wakacje wziełam małą sunię kundelkę i trudno byłoby mi dać sobie radę .

tylko ze to pieski ze schroniska w Gdyni,ja mieszkam w Poznaniu-miałabym o wiele milsze święta wiedząc że je ktoś zabrał do siebie i pokochał

Gość doczekać pasterki.
ku refleksji... To tylko pies, tak mówisz, tylko pies... A ja ci powiem Że pies to czasem więcej jest niż człowiek On nie ma duszy, mówisz... Popatrz jeszcze raz Psia dusza większa jest od psa My mamy dusze kieszonkowe Maleńka dusza, wielki człowiek Psia dusza się nie mieści w psie I kiedy się uśmiechasz do niej Ona się huśta na ogonie A kiedy się pożegnać trzeba I psu czas iść do psiego nieba To niedaleko pies wyrusza Przecież przy tobie jest psie niebo Z tobą zostaje jego dusza...

wiecie tego nikt tutaj nie zrozumie,a wierzyłam w tych ludzi-wolą się kłócić,ciągle tylko penisy,pipy,cycki,ciążę itd.nawet na jednym topicku zostałam zwyzywana od wariatek-szkoda gadać :(

Gość doczekać pasterki.
Robwalka , jak to moja córka mówi - kto się przezywa sam się tak nazywa :) Mądry wie że jesteś aż za sprawna umysłowo .