Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem ze to już bylo

Co kupić na gwiazdkę dla 13 latka?

Polecane posty

Gość wiem ze to już bylo

W dodatku jedynaka, który wszystko ma? Wiem, ze tych tematów było już setki, ale ja nie mam pojęcia co można kupić chłopcu w tym wieku. Na quady i laptopy mnie nie stać bo prezent ma być tak do 100 zł maksymalnie. Zresztą i quad i laptop ma. Proszę doradźcie mi bo nie mam pojęcia co bym mogla kupić.

Gość wiem ze to juz było
Proszę o jakieś sugestie

Gość AAAAA980
Ja daje mojemu chrzesniakowi słodycze i 100 złw koperte. Niech sobie kupi co chce. W tym wieku juz sie cieszy z pieniedzy bardziej niz z jakis wydziwionych zabawek.

Gość wiem ze to juz było
Ale oni mają dużo pieniędzy i 100 zl w kopercie by żałośnie wyglądało. To są na prawdę bogaci ludzie. Więc chciałam coś kupić żeby młody się choć chwile ucieszył.

to może jakąś fajną gre rodzinną najlepiej planszową pełno teraz nowosci w sklepach...tylko nie komputerową!!:D

Gość wiem ze to juz było
On chyba nie przepada za takimi rzeczami. Jedyne gry jakie lubi to konsole albo komputer.

Gość wiem ze to juz było
Już myślałam nad grą ale tak jak napisałam wyżej raczej się nie sprawdzi. Książki też odpadają bo ich nie czyta. Płyt nie słucha bo wszystko jest teraz w necie. Piłka odpada bo ma och dużo. Kosmetyki daliśmy na mikołajki.