Mariusz4 259 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Podejrzewam, że mnie prędzej by przyjęli... Ja musiałam się przeprowadzić dla nowej pracy i dałam radę, zamykając tamte drzwi.. Pępowinę odcięłam ponad 27 lat temu. Odzywałem się też i do piekarni, robiąc z siebie głupka, że umiem piuec ciasta i chcę rozwijać swoje zaintweresowania itp ale nikogo to nie obchodzi. Dopóki nei dasz zrobić z siebie niweolnika po12 h robole to tu pracy nei będzie. Kazda inna po znajomości chyba jest. Dlatwgo wolałbym poradę jak to zrobić a nie wyciąganie wniosków jaki to nie jestem. Tak nie jestem taki odważny, żeby jakimś cudem przeprowadzić się do nowego miasta i mieć tam pracę. Bo nie wiem, jak. Myślałęm nawet, że umem zmywać jest zmywak czaase ogłaszja ale 11-12h 7 dni w tygodniu chyba toż to nie jest normalne. Edytowano 6 godzin temu przez Mariusz4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 246 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Odleżyna tak napisał: Chyba po remoncie gruntownym chociaż jak zarabiasz 5k np to możesz wszystko wywalac i nowe ja to musze zdecydować czy sprzedac czy wyrzucić a np kuchnie mam pelne szafki szajsu Mam premie i dodatki za staż, grupy, utargi. Gruba kasa tu płynie i nowa hala kończy budowę. Edytowano 6 godzin temu przez niemaszuprawnień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 14 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: końcówki mopa. Po ile teraz? Bym mógł wywalic scierki chociaż do blatu nie będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 246 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Mariusz4 napisał: Odzywałem się też i do piekarni, robiąc z siebie głupka, że umiem piuec ciasta i chcę rozwijać swoje zaintweresowania itp ale nikogo to nie obchodzi. Dopóki nei dasz zrobić z siebie niweolnika po12 h robole to tu pracy nei będzie. KAda inna po znajomości chyba jest. Dlatwgo wolałby, poradę jak to zrobić a nie wyciąganie wniosków jaki to nie jestem. Tak nie jestem taki odważny, żeby jakimś cudem przeprowadzić się do nowego miasta i mieć tam pracę. Bo nie wiem, jak. No widzisz, a ja byłam odważna i musiałam dla lepszej pracy, warunków, miłości zmienić wszystko. Gdyby dziś też wpadła mi oferta jeszczeż lepszych warunków, to wyjechałabym. Bo do odważnych świat należy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 14 Napisano 6 godzin temu 4zl widzę plaskie tanio już było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 246 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Odleżyna tak napisał: 4zl widzę plaskie tanio już było Zależy jakie. Ty szukasz najtańszych. A ja nie i tym się różnimy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 14 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Zależy jakie. Ty szukasz najtańszych. A ja nie i tym się różnimy. Bo ja to wywale po uzyciu raz takie podłogę brudne mam zazwyczaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz4 259 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, niemaszuprawnień napisał: No widzisz, a ja byłam odważna i musiałam dla lepszej pracy, warunków, miłości zmienić wszystko. Gdyby dziś też wpadła mi oferta jeszczeż lepszych warunków, to wyjechałabym. Bo do odważnych świat należy Ok, może i mi by się to udało. Tylko jakoś trzeba połączyć to, że upewnić się, że gdzieś tam będzie się przyjętym. Ustalić pewne miejsce, żeby tam móc to wynająć. Czy to 2 najpierw, czy lepiej to pierwsze. Jest to dla mnei bardzo trudne. Bo ileż można wierzyć, że wysyłąnie cv coś daje. Nie znam, patrząc na ludzi z otoczenia nikgo, kto by się wyprowadził, nei mając zaklepanego miejsca pracy. Edytowano 6 godzin temu przez Mariusz4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 14 Napisano 6 godzin temu Dla mnie to strasznie drogo wychodzi za czyste podłogi 4zl raz na tydzień to 20 mc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 14 Napisano 6 godzin temu A mam całe łóżko 140cm scierek po matce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 14 Napisano 6 godzin temu Wiadomo że bym wolal mopa bo minimalist 10 wkladow w szufladzie a nie całe wyro stare scierki matki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 246 Napisano 6 godzin temu Czasami trzeba zaryzykować i postawić wszystko na jedną kartę. Bo kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz4 259 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Czasami trzeba zaryzykować i postawić wszystko na jedną kartę. Bo kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana no ok jeszcze jak pisałaś, miłość to na pewno tez motywuje, sam miałem dziwne myśli, jak zakochałęm się w kimś na odległość, można w ten sposób zrobic coś szalonego, ale to byłoi bez wzjameności Nie mam nawet o tym z kim porozmawiać, nit tu takich wyczynów nie robił, tylko mówią, że pracują a ja tylko się domyślam, że nie, nie przez wysyłąnie cv Edytowano 6 godzin temu przez Mariusz4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 14 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, niemaszuprawnień napisał: No widzisz, a ja byłam odważna i musiałam dla lepszej pracy, warunków, miłości zmienić wszystko. Gdyby dziś też wpadła mi oferta jeszczeż lepszych warunków, to wyjechałabym. Bo do odważnych świat należy Ja też mógłbym tylko jestem ciekaw co z mieszkaniem jakaś awarii O lachona ciężko więc warto zwłaszcza gdy ladna dziewczyna O dobre zarobki też bo można odłożyć na dekadę czy giełdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 14 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Czasami trzeba zaryzykować i postawić wszystko na jedną kartę. Bo kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana No i tak straciłem 90% z 270 000 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 14 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Zależy jakie. Ty szukasz najtańszych. A ja nie i tym się różnimy. Bo som dwa typy ludzi jedni kupujom i piorom inni uzyjom i wyrzucom Ja tak ze wszystkimi tekstylia nie przeplacac wole tylko wyrzucić i inne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mmm 21 Napisano 6 godzin temu chyba lepiej nie ryzykowac i nie pijac szampana, po co wpadac w alkoholizm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mmm 21 Napisano 6 godzin temu madzia widze odleciala w swiat urojen i fantazji i pisze swoj pamietnik schizofrenia wspomnienia z urojonej przeszlosci i fantazje o pracy i milosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz4 259 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 9 minut temu, Odleżyna tak napisał: No i tak straciłem 90% z 270 000 Tu nie aż o takie sumy chodzi, tylko raczej o jakieś 10 tysięcy czylii wynajem z opłatą za kolejne miesiace z góry plus na jedzenie i opłaty bieżące i to dopiero początek na drodze do znalezienia pracy w wielkim mieście. A może i wystarczy mniej. Edytowano 6 godzin temu przez Mariusz4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem na wyborach tak 6 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 2 godziny temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Ja kupuje prawie wszystko poza jedzeniem. NARKOTYKI TEŻ? Edytowano 6 godzin temu przez Byłem na wyborach tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mmm 21 Napisano 6 godzin temu narkotyki to zlo a bycie nacpanym jest nielegalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mmm 21 Napisano 6 godzin temu no jak czytam do odwaznych swiat nalezy trzeba ryzykowac to zaraz mi sie katiuszka wlacza ze moglem zaryzykowac i jechac z nia do polski i chooy pewno wygralbym jak na los na loterii ale nie zaryzykowalem i chooy i wole nie ryzykowac i nie pic szampana zycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 246 Napisano 6 godzin temu 20 minut temu, Odleżyna tak napisał: Ja też mógłbym tylko jestem ciekaw co z mieszkaniem jakaś awarii O lachona ciężko więc warto zwłaszcza gdy ladna dziewczyna O dobre zarobki też bo można odłożyć na dekadę czy giełdzie Możesz wynająć... W większych miastach, są większe możliwości i większa kasa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem na wyborach tak 6 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, pasztetowa mmm napisał: no jak czytam do odwaznych swiat nalezy trzeba ryzykowac to zaraz mi sie katiuszka wlacza ze moglem zaryzykowac i jechac z nia do polski i chooy pewno wygralbym jak na los na loterii ale nie zaryzykowalem i chooy i wole nie ryzykowac i nie pic szampana zycie jakbyś przyjechał to byś skończył jak bezdomny w zakopanem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 246 Napisano 6 godzin temu 21 minut temu, Odleżyna tak napisał: No i tak straciłem 90% z 270 000 Codziennie robi się zakupy i się traci. Bez pracy daleko się nie zajdzie. Chyba, że pod most Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mmm 21 Napisano 6 godzin temu no katiuszka wydawala sie, ze mi bedzie wszystko sponsorowac i placic za wszystko a ja bede mogl sobie siedziec w domu albo chodzic w gory i robic co chce, a potem cos jej odjeebalo, tak naprawde nie wiem co planowala i nigdy sie nie dowiem, ale iskra i zaba monika pisaly mi, ze dobrze ze zostalem z przyjaciolmi i rodzina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 246 Napisano 6 godzin temu 13 minut temu, Mariusz4 napisał: Tu nie aż o takie sumy chodzi, tylko raczej o jakieś 10 tysięcy czylii wynajem z opłatą za kolejne miesiace z góry plus na jedzenie i opłaty bieżące i to dopiero początek na drodze do znalezienia pracy w wielkim mieście. A może i wystarczy mniej. To jakie masz wykształcenie? Doświadczenie? Co chciałbyś robić? Dyspozycyjność jest też ważna.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mmm 21 Napisano 6 godzin temu jak mi juz katiuszka pisala ze mi stroj na moto zalatwia i bedziemy na moto razem jezdzic to ja juz o ja pieerdole cos jej sie popieerdolilo we lbie i jej syn na nas czekal, bo mielismy razem przyjechac, a ona tam nawet prywatnego kucharza miala swojego, no ale chooy, olala mnie zycie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem na wyborach tak 6 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, pasztetowa mmm napisał: jak mi juz katiuszka pisala ze mi stroj na moto zalatwia i bedziemy na moto razem jezdzic to ja juz o ja pieerdole cos jej sie popieerdolilo we lbie i jej syn na nas czekal, bo mielismy razem przyjechac, a ona tam nawet prywatnego kucharza miala swojego, no ale chooy, olala mnie zycie xD bo okazałes sie schizolem i sie zaczela cieebie bac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz4 259 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: To jakie masz wykształcenie? Doświadczenie? Co chciałbyś robić? Dyspozycyjność jest też ważna.. A czy mogę wyslac Ci to na priv bo tu nie powinno sie tak o sobie. Mam wyzsze, mam tez technikum zawody dobre ale diawiadczenie w innych branzach niz wyuczonych tych zawodwch. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach