Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cytrynka gorzka 21

PROBLEMY ZE MNA, STUDIAMI, ZWIĄZKIEM

Polecane posty

Gość cytrynka gorzka 21

Mam 21 lat, studiuję dziennie, na studiach mi się nie układa, chciałabym bardzo zmienic kierunek, bo zawalę rok przez matematykę. Czuję się bezwartosciowa przez to,że sobie nie radzę. Druga sprawa- związałam się z facetem 8 lat starszym ode mnie. Wszystko niby jest dobrze- kocha mnie, jest w porządku, ale ja się dziwnie zachowuję. Jestem chorobliwie zazdrosna o niego, o jego przeszłosc, byłe dziewczyny, ciagle się go czepiam, chciałabym,żeby był ze mną codziennie... Za duzo we mnie emocji. Robię mu awantury, np. gdy nie odpiisze na smsa na czas, albo gdy cos mu wypadnie i nie mozemy sie spotkac. Wczoraj pracował do 19, a ja mu zrobiłam awanture,że do mnie potem nie przyjechał.

Gość lu ne
studia zmień, to nie jest problem, wiele osób zmienia kierunek z powodu niedopasowania gorsza jest 2 część twojej wypowiedzi, wskazuje że jesteś osobą o niskim poczuciu własnej wartości, czujesz się niepewna i zagrożona, dlatego "uwiesiłaś" się swojego partnera jak natręt, jesteś zbyt napastliwa, nikt tego nie lubi, facet może mieć cię dość w jakiejś chwili i zostaniesz sama, zmień to, nie można być zazdrosnym o czyjąś przeszłość, to chore po prostu, daj mu żyć, każdy będąc w związku potrzebuje własnej przestrzeni, ty mu ją zabierasz musisz popracować nad sobą, przemyśl to, jest sporo fajnych książek jak radzić sobie z zazdrością, powodzenia

Gość cytrynka gorzka 21
za duzo emocji we mni.... mam niskie poczucie wartosci