Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jelly tots

spoznia mi sie miesiaczka

Polecane posty

Czesc dziewczyny Miesiaczka spoznia mi sie juz tydzien czasu. 3 dni po terminie spodziewaniej @ zrobilam test - wyszedl negatywny, powtorzylam dzisiaj - takze negatywny. Okres czasami spoznial mi sie dzien albo dwa ale nigdy tydzien. Od kilku dni mam bardziej wrazliwe piersi i wiekszy apetyt. Wyczytalam w internecie, ze w ciazy temp. w pochwie jest podwyzszona. Mierzylam wczoraj i dzisiaj rano (37,5 i 38 st). Czy moge byc w ciazy mimo negatywnego wyniku testu czy raczej sa to zaburzenia hormonalne? A moze nie doszlo do owulacji? Co o tym sadzicie? Pozdrawiam

Gość ależ problem :P
a cykle masz regularne? tydzień po okresie już jak najbardziej test będzie wiarygodny. może cykl był bezowulacyjny albo masz zaburzenia hormonalne.

Cykle mam raczej regularne - czasami sa 1,2 - dniowe opoznienia. Rozczarowalam sie dzisiaj bardzo negatywnym wynikiem testu:( Staram sie o dziecko juz od kilku miesiecy..

Gość analityczka +40
:) spokojnie dostaniesz, gdybys byla w ciazy test juz by to wykazal

Gość ależ problem :P
możesz ewentualnie zrobić sobie jeszcze ostatecznie beta hcg. Tu już będzie pełna wiarygodność.

Moze zrobie bete jutro rano, aczkolwiek mam juz niewielkie nadzieje na ciaze:(( Macie racje, po tygodniu test by juz pokazal druga kreske gdybym byla w ciazy..:(