Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorcia667

tęsknię za byłym

Polecane posty

Gość I po co mam
a może nie....

Gość Wróć
Nie to nie Ty a ja to też nie ja ide stąd

Gość Dorcia667
Rozstałam się wczoraj ze swoim facetem. Wracam do byłego dam mu drugą szansę mimo tego że mnie raz już rzucił. Co ja poradzę na to że kocham bardziej byłego i po spotkaniu uczucia odżyły. Martwię się o tego którego ja zostawiłam byłam z nim bardzo szczęśliwa wiem że nadal mnie kocha. Zafundowałam mu zapewne niezłe święta ale ja tak dłużej nie mogłam.

Gość bazilllo
gupio zrobiłaś babka z klasą poczekała by do końca świąt. będziesz jeszcze żałowała tego wyboru lepiej poważnie przemyśl jeszcze raz wszystko. szkoda tego faceta jak włożył tyle serca w wasz związek.

Gość tusinnkaii
Dorcia kiedyś tak zrobiłam, ale kiedy zaczęłam być z byłym poczułam, że to jednak nie to - że to tylko niespełnione marzenia, bo on mnie zostawił. "Nowy" chłopak mi wybaczył i do siebie wrócilismy. Dziś jestemy małżeństwem i nie wiem czy mam więcej szczęścia czy rozumu, ale teraz jestem szczęsliwa. Nowe nie znaczy gorsze, a ma szansę rozwijać się w dobrym kierunku - nie zmarnuj tego :)

Gość Dorcia667
mój chłopak zachował klasę przy rozstaniu a ja zachowałam się jak świnia wobec niego i jest mi z tym źle. Prosiłam żeby kontaktował się ze mną ale powiedział że nie odezwie się po czymś takim. Powiedział że zawsze będzie mnie kochał i jestem miłością jego życia. Nie chciał trzymać mnie na siłę dla siebie.

Gość member88
to se pani na własne życzenie skomplikowała życie

Gość mania251
głupia jesteś jak możesz komuś taką przykrość sprawiać przed świętami normalnie załamka ludzie nie mają co ze swoim życiem robić nudzi im się to trzeba zmienić gniazdko i dostać po tyłku gdzie indziej