Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fak fak fak

były i moje nagie zdjecia i filmy...

Polecane posty

Gość fak fak fak
A je jednak myslę, że: a) Jesteś zwykłym niespełnionym dupkiem, powinni Cie uśpić b) kręci Cie udawanie kogoś kim nie jesteś w necie ( bo tak naprawdę ciota z Ciebie) c) Jesteś zwykłym niespełnionym dupkiem, powinni Cie uśpić i kręci Cie udawanie kogoś kim nie jesteś w necie.

leśny zejdż z autorki jej teraz naprawdę nie jest do śmiechu. ok zrobiła zle ale co się stało to się nie odstanie. Musisz ją dołować??

Gość fak fak fak
ja nic nie zrobiłam źle

Gość fak fak fak
ufanie komus nie jest złe.

Gość hitsezonu
no właśnie jakie źle zrobiła? normalne była z facetem to myślała że może mu ufać...

fak fak fak-Ciebie to i tak nic nie przebije. Przynajmniej twój tatuś będzie mógł sobie zobaczyć twoją cipkę z szczegółami i twoje cyce, za pewne twoja rodzina też to zobaczy. Nie wstyd ci tak wszystkim pokazywać swoje ciało? Nie pomyślałaś o tym, co czują twoje rodzice, wiedząc że mają córkę szmatę i dupodajkę? Myślisz że ich to nie będzie boleć?

Gość fak fak fak
nie będzie ich to bolec panie mały chujek bo do nieczego takiego nie dojdzie

Gość fak fak fak
to nie są filmy z seksem tylko jakies durne laskotki bez stanika

ona2ona- Za błędy się płaci. Czemu ona ma niby być traktowana tak samo, jak porządna dziewczyna, która się szanuje i nie robi głupot? Ja uważam że taka powinna być publicznie pokazana dla przykładu. Niech inne wiedzą, że dawanie dupy pierwszemu lepszemu jest błędem. Niech na jej przykładzie, to inne dziewczyny niech się uczą i nie popełniają błędu autorki, bo tak jak ona to zostaną szmatami i dupodajkami, żal mi jedynie jej rodziców, że muszą się za córkę wstydzić.

Gość hitsezonu
jeju jakie pokazywanie ciała wszystkim? z facetem normalnie była kurcze w związku, a nie robiła tego na pokaz... co za debil

Gość fak fak fak
Pani Sekutnica i tak będzie:)

fak fak fak-Dzięki za zdradzenie szczegółów, teraz już będę wiedział, że jak jakiś filmik taki się ukaże, to to będziesz ty. Teraz bez problemu będę wiedział jaki to film z twoim udziałem.

Gość fak fak fak
leśny smacznego zboczencu:D

hitsezonu-Robiła to z facetem którego nie znała, to mówi wszystko za siebie. Normalny facet, co by ją kochał to by nie robił takiego czegoś.

Pani Sekutnica=To twoje zdanie, moje jest znaczne inne. Szmaty to szmaty i tyle, szmaty nie można wybielać, bo się pomieszają z porządnymi dziewczynami.

Gość fak fak fak
a Ciebie powinni uśpić lesnik

fak fak fak- Takie szmaty jak ty, to chętnie by uśpiły porządnych facetów, wiadomo że ty tylko lubisz skurwieli z wyglądem i kasą. Nadal w sumie nie wiem czy poleciałaś na kasę czy na wygląd?

Gość fak fak fak
leśnik szkoda, że zmarnowałeś tyle czasu :D

Gość hitsezonu
leśny - nigdy nie wiesz co drugiej osobie może odp***, a faceci są mistrzami w ściemnianiu, graniu i mówieniu słodkich słówek żeby tylko osiągnąć swój cel więc nie gadaj że ona go nie znała... autorko a ile byliście razem?

Gość fak fak fak
hitsezonu 2 lata z hakiem

Gość fak fak fak
Bylo nam zajebiscie dopoki nie zaczeła sie wpierdalac jego byla dziewczyna, chciala do niego wrocic i on ją przeleciał!!! Potem sie wypierał, a jak zobaczył, że ja nie chce go znac to powiedzial ze jak nie pogadamy to on wrzuci te zdjecia. tylko, ze on je ze mna kasowal kiedys, moze ich wcale nie miec, ale twierdzi ze skopiował...

hitsezonu Jako kobieta w tej kwestii jestem za rónouprawnieniem - zarówno faceci jak i my potrafimy byc wredne i wyrachowane. No cóz czasami trzeba lat żeby poznac druga osobę i naprawde mozna się zdziwic wiec ja autorke dobrze rozumiem. Mój kolega przez 5 lat chodził z żónatą kobietą i co to jego wina, ze laska była mistrzynią w prowadzeniu podwójnego zycia??? lesny życie jest troche bardziej skomplikowane niż konstrukcja cepa :O

Gość hitsezonu
racja niektóre kobiety też są wredne - przepraszam za generalizowanie :P

Pani Sekutnica- Ty chyba sama siebie okłamujesz. Otóż facet robił jej foty i wrzucił sobie do kompa, kasowanie nic nie daje, bo wszystko i tak zostaje w koszu, nawet dzieciak z przedszkola to wie. Więc jeśli ktoś zgodził się na takie coś po dwóch latach, to po prostu musi mieć charakter zwykłej szmaty i dupodajki.