Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koniec z kobietami!

Jestem facetem. Muszę zacząć nosić aparat słuchowy. Kończę z kobietami

Polecane posty

Gość Koniec z kobietami!

Wolę być sam, dla mnie to byłoby upokarzające zabiegać o kobietę nosząc aparat słuchowy. Nie potrzebuję litości i łaski. Z godnością i samemu wolę znosić swoją niepełnosprawność

jak bedziesz pewny siebie i to ze nosisz aparat bedziesz traktowac normalnie bez zbednej uwagi to bedzie dobrze. dziewczyny leca na zdecydowanych pewnych siebie facetów bez kompleksów. aparat w porownaniu z innymi chorobami nie jest taki zły. jednak w zachowaniu musisz sie wybic ponad innych samców.

Gość Koniec z kobietami!
To ja dziękuję za takie coś. Nie będę harował by zostać bogatym biznesmenem, by zwrócić uwagę jakiejś kobiety. Nigdy się nie wybijałem, byłem normalny. Z paroma ładnymi kobietami w życiu spałem. Teraz byłoby ciężko. Szkoda czasu na to by się wybijać ponad innymi facetami dla kobiet

Gość hhhhhjdkdk
Zdecydowanie proponuj anal na pierwszej randce

Gość emenemsy sa zle
udawaj że jestes z CIA i to aparat do komunikacji z bazą.

Gość hawrukiłsa
Udawaj że to słuchawka bluetooth :P

no to ja juz nic nie poradze na lenistwo i brak motywacji. przyszedłes tu marudzic a tak naprawde to ci sie po prostu nie chce. musiałbys byc konkurencyjny na rynku, by sie podobac a idziesz po najmniejszej linii oporu. przykro mi z powodu twojej nieuniknionej samotnosci.

Gość jestescie zalosni wysmiewajac
kogos i piszac o sluchawkach bluetooth :(

Gość Koniec z kobietami!
Ja po prostu chciałbym być normalnym facetem, takim jak byłem, bez żadnego defektu. Teraz i tak bym nie był w stanie zainteresować kobiety jako mężczyzna atrakcyjny. Co najwyżej portfelem czy prestiżową pracą

Gość joaśka23
Aparat słuchowy to żadna hańba. To jest tak jak z okularami. Dla mnie większą tragedią byłoby gdybym niedowidziała albo nie dosłyszała a upierała się przy nie noszeniu okularów czy aparatu. Zapuścisz dłuższe włosy przy uszach i nic nie będzie widać. Z aparatem właśnie będziesz normalnie słyszał... Nikt się nad Tobą nie będzie litował tak jak nikt nie lituje się nad okularnikami...

Gość joaśka23
Trzeba by zacząć od tego czy szukasz kobiety tylko do przespania się z nią, czy kobiety do związku... Jeżeli to drugie to są kobiety, które nie zwracają uwagi na takie rzeczy i akceptują takiego jakim jesteś... o to chyba w miłości chodzi nie?

Pieprzysz, dzisiejsze aparaty nie wygladają jak tuba gramofonowa, są praktycznie niewidoczne. Mój brat też musiał zacząć nosić, nie był z tego powodu szczęśliwy, ale pogodził sie z tym. Kady człowiek jest jakiś, a Ty sam sobie problemy stwarzasz.

nie portfelem tylko jak mówie swoim zachowaniem bez kompleksów, pewnością siebie, otwartością, plus wyeliminować z zachowania wsztstkie chujowe zachowania które do tej pory mogły ci uchodzić na sucho, Taka jest prawda że jeśli nie potrafisz zapewnić sobie odpowiedniej atrakcyjności (nie liczy sie tylko wygląd) to nie masz.

Gość Koniec z kobietami!
Skoro kiedyś pewne rzeczy mi mogły uchodzić na sucho, to dlaczego mam to zmieniać? To od razu świadczy, że jestem gorszy. Poza tym szukam kobiety głównie do seksu, związek mnie nie interesuje

Gość Koniec z kobietami!
Sama świadomość noszenia aparatu mnie dobija. Już się zamknąłem w sobie. Anke a Twój brat ma kobietę?

Gość Koniec z kobietami!
Ale pewnie aparat już zaczął nosić jak był żonaty

Wiesz co tak sobie myślę czym się różnią aparaty korygujące wzrok od tych korygujących słuch ? co ? miliony ludzi nosi okulary i nikomu to nie przeszkadza a aparat do ucha , przestań robić z siebie inwalidę .

Gość taka mala jedna nieznosna baba
Ja jestem kobietą i nosze aparat słuchowy od 8 klasy podstawówki a mam 31 lat. Mam wspaniałego męża i córkę - oboje zdrowi. Takze glowa do gory. Faktem jest ze dziewczynie łatwiej bo zaśłoni włosami, ale od kilku lat juz sie nie wstydze i robie koński ogon i mam w pompie czy ktos widzi :)

Gość to moze byc dla faceta
naprawde upokarzajace

Gość ja bym tez dal sobie
spokoj z kobietami. czulbym sie z tym zle

Gość daj spokój, najważniejsze
by twój penis był odpowiednio duży i gruby

Gość gość
wystarczy kupic jakis dyskretny i po sprawie, w tym temacie smialo moge polecic firme www.sonido.pl naprawde warto, nie ma co si emeczyc ze slabym sluchem

Gość gość
Tak powiem, że teraz technologia jest na tyle rozwinięta, że z powodzeniem znajdziesz jakiś mało widoczny. A jeśli którejś się nie będzie to podobać, najwyraźniej nie jest Ciebie warta i nie potrzebnie nią sobie zawracałeś głowę. Jak chcesz jakiś nowoczesny sprzęt, polecam również ten sklep www.sonido.pl powinni specjalnie dla ciebie znaleźć coś najbardziej atrakcyjnego.