Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beti2013

co mam zrobić w takiej sytuacji?

Polecane posty

Gość ggggggggggggggggggggg3333
rozumiem i jego i Ciebie, Ty 27 lat kobieta w takim wieku mysli o stalym zwiazku o rodzinie i o dzieciach, on 25 lat i jest bardzo mlody, chyba o takich rzeczach jeszcze nie mysli jak u wiekszosc mezczyzn... moze i Cie kocha ale pewnie uwaza ze jest za mlody na slub i dzieci... ja osobiscie nie popieram takich zwiazkow gdzie facet jest mlodszy...

Gość ggggggggggggggggggggg3333
po prostu nie jest na tyle dojrzaly zeby podjac taka wazna decyzje...

Gość Beti.2013
co w takim razie jest najlepszym rozwiązaniem?

Gość cięzko powiedzieć....
ale łączę sie w bolu... ogolnie ciezkie czasy są jesli chodzi o związki

Gość Beti.2013
Dobra mam to gdzieś, nie cche juz wazysz komentarzy .... wypierdalac... Dzis zrobie mu oralnie dobrze i pogadam z nim na spokojnie, moze jak bede jeczeć w ekstazie , wpadne na jakis dobry pomysl :)

Gość Beti.2013
kurwa, dobrze ze swieta tuz tuz :) , bzykanko i obciaganko na okralo ... mniam...

Gość Beti..2013
ale się ubawiłam! widac że podszywanie się jest Twoim jedynym zajęciem, wynika to z tego, ze jesteś nikomu do niczego niepotrzebna/y

Gość Beti.2013
Raczje potrzebny/potrzbane, tylko sie opierdalam z nudow bo mam kasy od groma a na dworze pidziz i nie ccche mi sie nigdzie wyjsc

Gość Beti..2013
tylko Ci pozazdrościć

Gość fąfafine
sama jesteś nieszczera bo mówisz mu że nie zalezy ci na ślubie a tak na prawdę pragniesz ślubu i zwiazku sformalizowanego więc dlaczego to robisz ? a pozniej masz pretensje że ktoś nie spełnia twoich marzeń jak sama nie potrafisz o tym rozmawiać

Gość Beti.2013
Zdupcaj moge robic coc cchce , a tak naprawde mam w glowie tlyko seks....

Gość Beti.2013
pozatym swieta ida a ja nie moge isc do posiwediz na wigilie nawet :( jestem zalamana , bo mieszkamy razem w zwiazkui niesakramentalnym... ruchamy sie ... :( jezuuu chyba pojde do piekla

Gość 123234545
szkoda mi cie bardzo ale pociesz sie tym, ze teraz duzo kobiet ma takie problemy... ciagle tego typu tematy na forum. moj zwiazek tez coraz gorzej :( a ja jestem w twoim wieku i tez mam mlodszego chlopaka... poczytaj na forum, ile 25-30 latkom sypią się związki, to chyba norma w tych czasach, nie jestes sama... jak go kochasz to siedź z nim bo co robic innego. milosc to milosc... lepiej byc z kims kogo sie kocha nawet jak ktos nie spelnia naszych oczekiwan (slub, zareczyny) niz samej sie meczyc i cierpiec. a nie ma nic gorszego niz cierpienie po związku, wiem po juz raz to przezylam i nie cche drugi raz, to koszmar.