Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ProwincjonalnaZielarkaaaa

Jestem totalnie przeciętna... Mam szansę się komuś

Polecane posty

Gość to ja a Ty kto?
ja Ciebie nie obrazilem conajwyzej sie drocze, ale to juz tak dla sportu. Widzisz nie Ty pierwsza i nie ostatnia tu w taki sposob piszesz. Uszy do gory! moze kiedys dane Ci bedzie skrzydla rozwinac.

Gość Pro bono
Sama napisalas, ze jestes cicha i niesmiala, wiec o co chodzi? Ale taka prawda: interesujacy facet nie spojrzy na taka nudziare jak ty, bo tak, jestes nudziara. Kazdy znas zna taki typ osoby, ktora ty reprezentujesz i tacy ludzie nie sa zbyt ciekawi :o

Z tym to się zgodzę akurat. Nie umiem się za cholerę zareklamować.

Gość to ja a Ty kto?
Spjrz na to inaczej. Jestes rybka plywajaca miedzy piraniami. Nie daj sie pozrec. Tu masz ten komfort, ze alt f4 i zly czar prysnie jednak masz dobra lekcje. Umiejetnie wyciagnij wnioski

Jasne, skoro spokojna i ułożona, to nieciekawa, pozbawiona pasji. Bzdury pleciesz i widać, że znowu kierujesz się ogólnymi sądami, bardzo niesprawiedliwymi swoją drogą. Ja może i jestem cicha i mało mówię, ale to nie znaczy, że nie mam swojego zdania i zainteresowań.

Gość Humus
A jakim prawem deklarująca się jako przeciętna dziewucha ma mieć prawo do "niezaleznego , inteligentnego mężczyzny z pasjami"?

Gość Pro bono
Do klubu? No przestan. Kluby sa za malo wyrafinowane dla autorki, przeciez z rozrywkowym motlochem sie nie bedzie zadawac.

Gość kwestia tyczy się tego
jak by się nie narzucał, to przez 5 lat nawet byś nie wiedziała ,że z nim chodzisz na rok Po za tym sama się już gubisz, najpierw piszesz "szukam kogoś inteligentnego bla bla bla......." Następnie " to był inteligentny i wrażliwy chłopak" Twoje pasje i zainteresowania , piorytety, też mogą być takie jak ty PRZECIĘTNE Prawda jest taka,że chciała byś być inna, niestety nie jesteś, ale sama tak na prawdę wymagasz cudów.Tylko niestety żaden ponad przeciętny koleś na ciebie nie spojrzy,jeszcze biorąc pod uwagę fakt że jesteś zbyt nieśmiała,żeby walczyć o swoje to już wogólę, powinnaś się cieszyć że ktoś się w tobie zakochał, bo jak widzisz atrakcyjną fizyczną nie grzeszysz do tego aspołeczna

Gość to ja a Ty kto?
to nie sa bzdury. tylko pierwszy rzut oka. pisalem o wnioskach a tu jak do sciany. wyobraz sobie, ze to co przeczytalas zawsze jest o bedzie zakorzenione w ludzkiej naturze. Mimo iz tu to swego rodzaju symulacja w ekstremalnych warunkach jednak.... bronisz sie przed nie wiadomo czym. Zamiast na sile sie tlumaczyc to udowodnij mi i nam wszystkim, ze tak nie jest. sheeeesh...

Gość Humus
"Ja może i jestem cicha i mało mówię, ale to nie znaczy, że nie mam swojego zdania i zainteresowań" No jakie masz te zainteresowania? Pewnie ogladanie butów na wystawach iogladanie tańca z gwiazdami i komedii romatycznych.

Gość to ja a Ty kto?
to nie sa bzdury. tylko pierwszy rzut oka. pisalem o wnioskach a tu jak do sciany. wyobraz sobie, ze to co przeczytalas zawsze jest o bedzie zakorzenione w ludzkiej naturze. Mimo iz tu to swego rodzaju symulacja w ekstremalnych warunkach jednak.... bronisz sie przed nie wiadomo czym. Zamiast na sile sie tlumaczyc to udowodnij mi i nam wszystkim, ze tak nie jest. sheeeesh...

Gość Pro bono
Hahah to widac mamy inna definicje nudnosci. Jesli masz swoje pasja i zainteresowania to super, jestes wschechstronna, mozna z toba podyskutowac na wieczorku literackim. Ale no kurde. Ciekawa jestes przez to, ze mozna sie z Toba zabawiac, pogadac na ROZNE tematy, nie ograniczajace sie tylko do Twoich paski. Ciekawa jest tez osoba spontaniczna, gotowa do jakiegos szalenstwa, barwna. No ty raczej taka nie jestes... Czujesz?

Ale może ja chcę kogoś ciekawego, z kim będę mogła wspólnie spędzać czas, chodzić do teatru, na wystawy, pojeździć w góry. Czy mam się związać z kimś, kto nie podziela moich pasji?

Gość to ja a Ty kto?
ok ja wysiadam powodzonka - narson

Gość Humus
No ale pytam po raz drugi: jakie Ty masz te pasje, że chcesz "inteligentnego indywidualisty z pasjami"? Rozumiem że jak stawiasz wymagania innym, to sama masz coś podobnego do zaoferowania?

Gość mUUUUM
"z kim będę mogła wspólnie spędzać czas, chodzić do teatru, na wystawy, pojeździć w góry" Jesli przez to rozumiesz osobe ciekawa, to ok, masz calkiem duze szanse :D

Jeśli chodzi o moje zainteresowania, to są to historia, sztuka, teatr, muzyka folkowa. Uwielbiam malować, robić zdjęcia i pisać opowiadania.

Gość Humus
"Jeśli chodzi o moje zainteresowania, to są to historia, sztuka, teatr, muzyka folkowa. Uwielbiam malować, robić zdjęcia i pisać opowiadania. " No oby to była prawda. Zapytajmy dalej: jakie te opowiadania piszesz i co za historią się interesujesz? Testujemy Cię czy poważnie piszesz.

Gość hop siup zmiana nicku
a mnie sieznajomi dziwia czemu sobie jakiejs dziewuszki nie znajde. Zanudzilbym sie na smierc.! serio...

Nie uważam się za lepszą od kogokolwiek. Jestem świadoma tego, że jestem zbyt nieśmiała i mam wiele braków. Tak, w jakimś sensie mogę być nudziarą, bo nie prowadzę zbyt rozrywkowkowego trybu życia, ale jeśli ktoś jest podobny do mnie z natury, potrafię pokazać swoją ciekawszą twarz.

Gość Pro Bono
No co ty gadasz? Przeciez taka dziewczyna opowidalaby Ci o swoich licznych pasjach. Poznalbys na wylot takkie dziedziny jak historia, czy muzyka folkowa. Jak moglbys sie nudzic z taaaaka dziewczyna?

Gość mUUUUUUm
Juz widze jak spedzalabys te ciekawe i upojne noce ze swoim chlopakiem czytajac sobie poezje na glos, albo dyskutujac godzinami o swoich pasjach :D

To jaka wg was jest osoba ciekawa, że tak zapytam? Piszę opowiadania w klimatach realizmu magicznego i baśnie, od czasu do czasu także wiersze i felietony. Historia - interesuje mnie głównie historia Bałkanów, a jeśli chodzi o epokę, to średniowiecze (zwłaszcza w Polsce).

Gość hop siup zmiana nicku
Bo widzisz mam ogrom cierpliwosci jednak. Lubie sie zabawic schlac czasem gebe i nie bardzo mi sie widzi taka cichutka niesmiala diewojka ktora ciagnalbym za uszy z nadzieja, ze w koncu sie otworzy. Poszedlbym do teatru, historia jest ciekawa, ale w jakis sposob meczysz mnie zamiast sie tym bawic. c'mon jestes w necie rozluznij troche

Gość Pro Bono
hop siup zmiana nicku Okladnia. Z dziewczyna powinno sie i dac sensownie pogadac, ale i zabawic jak trzeba...

Cóż, bywa. Was może i śmieszę, ale ja się o to nie dbam, bo ostatecznie już się przyzwyczaiłam, że mogą być takie reakcje. Będę kończyć. Bawcie się dobrze.

Gość Humus
"Piszę opowiadania w klimatach realizmu magicznego i baśnie, od czasu do czasu także wiersze i felietony. Historia - interesuje mnie głównie historia Bałkanów" Jeśli prawdę piszesz, to oddaje Ci honor. Jeśli prawdę piszesz, to tylko kwestia czasu kiedy znajdziesz swojego mężczyznę. Wiedz, że chłopaki nie wymagają od dziewczyn skoków ze spadochronem jako hobby tylko cos bardziej kobiecego jak to co Ty napisałaś.

Zabawić to się mogę, ale jak kogoś lepiej poznam i tyle. Do widzenia.

Gość a natury nie oszukasz
poka fote