Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mmaaadzia1955

Monitor od komputera jako również telewizor? Pomocy

Polecane posty

witam chciałabym swój monitor od komputera używać również jako telewizora wiem tylko tyle że musze kupić jakiś tuner tv nawet wiem już jaki ale nie mam pojęcia na czym to polega. Czy jak podłacze ten tuner do kompa to już na zawsze będę mogła wykorzystywać ten monitor jako i komputer i telewizor? Czy co jakiś czas trzeba kupić nowy tuner? moze mi ktoś to wyjaśnić jak to wygląda? z góry dziękuję

Gość sklap
kup katre telewizyjną

Gość hytrrrrrraaaa
my tak kiedyś mieliśmy za czasów akademickich ale to musialabym mojego zapytac jak wroci z pracy na czym to dokladnie polegalo :)

Gość sdffdssdfasdafewcd25
Kupujesz urządzenie które montujesz w swoim komputerze tam w środku, albo za pomocą USB bo są różne wersje i podłączasz do tego antenę i instalujesz program na komputerze i masz TV w Windowsie, ale żeby oglądać TV musisz mieć włączony komputer. Pomogłem Ci czy nadal nie rozumiesz?

pomogłeś dzięki :) tylko to już jest na zawsze? bo gdzieś czytałam że to jest tylko parę godzin tej telewizji i właśnie to mnie zmyliło o co chodzi jak mam co chwile coś kupować bo tylko parę godzin będe mogła oglądać telewizję to bez sensu

Gość sdffdssdfasdafewcd25
Zależy jakie kanały bo podejrzewam że ktoś może jakiś pakiet wykupywał(sam tego nie mam więc dokładnie nie wiem jak jest), ale podstawowe kanały będziesz miała normalnie jak w normalnym TV przy połączonej antenie.