Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konserwatyzm Polek

Czemu tak mało Polek chce spróbować seksu analnego?

Polecane posty

Gość Konserwatyzm Polek

Czemu tak ciężko o taką, która to lubi?c

Gość uhbh
Ja lubie :) Choc dlugo zajelo mi przekonanie sie do tego rodziaju stosunku :) Teraz mam super orgazmy podczas analu :)

Hm bo większość Polek ma mózg i go używa? I co za tym idzie wie że TA dziura jest od srania?

Gość ale chyba robisz to tylk
o ze stalym partnerem?

Gość stella23
wkladal ci kiedys ktos penisa w dupe? Sam najpierw sie przekonaj jak to jest a potem zadawaj durne pytania

Gość uhbh
Robie to z moim mezem ktory jest moim pierwszym partnerem seksualnym i nie uwazam zeby byla to jakas niesamowita perwersja. Jasne tylek jest od sr*** a usta sluza do jedzenia. Nie robisz facetowi loda? Bo ja robie i tez nie uwazam zeby bylo to jakies obrzydliwe, niestosowne itd. Chodzi o to zeby nie wkradla sie nuda i zeby bylo milo :)

Gość najgorzej jak kobieta
ma za soba przygodny seks analny

Gość isjdijsikjo
Kolejny idiota, ktory zadaje idiotyczne pytania:-O

Gość isjdijsikjo
Pozniej dupa się znudzi, morda się znudzi to bedzie cie w ucho napierdalał, bo ciasno:-P Buzia nie słuzy tylko to jedzenia ale takze to rozmowy, czy pocałunków, no ale skoro lubisz ból to niech cie ładuje w dupsko, wstydze się za niektóre kobiety, a potem bedzie srała na miejscu...A ten orgazm co niby przechodzisz to tak jakbyś srała? No faktycznie sranie jest czasem przyjemne:-O

Gość a sie wypowiem
bo polki nadal mysla ze anal jest bolesny i obrzydliwy - nie wiedza co traca

Gość do a sie wypowiem
pewnie jestes facetem

Gość O jej, duży chłop
Tylko Ci się zdaje, że ciężko....

Gość uhbh
isjdijsikjo chyba nigdy nie uprawialas seksu analnego. No coz, nie bede Ci tlumaczyla jak to wyglada. Poczytaj troche o tym. Ty sie wstydzisz za kobiety ktore po prostu lubia eksperymentowac? Ja sie wstydze za te ktore sa sztywne i leza jak kloda. Ciekawe tylko ktore wola faceci. Ja mysle ze te ktore lubia zaszalec (nie chodzi mi o jakies zdziry, tylko o zwiazki malzenskie lub trwajace dlugo)

Gość a sie wypowiem
nie, nie jestem przy analu ma sie niezapomniane orgazmy - wystarczy dobre nawilzenie i bol znika w mgnieniu oka - sama przyjemnosc

Gość do a sie wypowiem
a anal uprawialas tylko w zwiazku?

Gość a sie wypowiem
oczywiscie, tylko z moim zyciowym partnerem

Gość isjdijsikjo
uhbh Mój facet nie narzeka, ale sam nie jest za analem, powiedział,ze mnie szanuje i to go brzydzi. Ja się wstydze za kobiety takie jak Ty ot po prostu tak mi się spodobało Facetowi się zachcialo baba juz wypina dupsko

Gość Mgr Psycholog
Cóż czytając Twoje pytanie nasuwa się jedna myśl... Jakbyś się czuł jakby kał ci się wsuwał z powrotem w odbyt? Tak samo jest z analem. Nie każda kobieta się będzie poniżać i dawać ci dupy - w sensie dosłownym,. Więc ja tak bardzo podoba ci się anal i tak ci go brakuje proponuje Ci Dać og,łoszenia na jakimś portalu gejowskim, napewno znajdzie się chętny aby ci rozepchać twą dziurę.

Gość uhbh
Nie wydaje Ci sie dziwne ze Twoj facet sie brzydzi Ciebie? Ja mam pewnosc ze moj facet akceptuje mnie w 100% Szacunek nie ma tu nic do rzeczy. Szanowac to sie mozemy poza sypialnia. W sypialni lubie ostra jazde i koniec. Na codzien jestesmy powaznymi ludzmi ale w lozku trzeba zaszalec po trudach dnia codziennego.

Gość ja bym nie chcial
dziewczyny po analu

Gość MaDzIarKa912837465
Ja nie probowalam ale nie potepiam bo jesli kiedys bede juz w stalym zwiazku to czemu nie. Tez jestem za tym ze trzeba eksperymentowac. Jak facetowi ze dasz to pojdzie do innej - taka prawda.

Gość do MaDzIarKa912837465
a teraz uprawiasz seks bez zwiazku?

Gość isjdijsikjo
uhbh- kolezanka wyżej napisała: jak facetowi nie dasz, to pojdzie do innej, troche prawdy w tym jest, Czego to kobieta nie zrobi,zeby utrzymać zwiaezk, straci godność i gotowa jest dać się poniżac-troszkę przykre. Mnie nie dziwi,ze mój facet nie chce uprawiać seksu analnego, bo to dla nas obojga dewiacja seksualna, lubimy szaleć ale w inny sposób, mamy swoją intymność.

Gość uhbh
Ludzie, tutaj chyba na prawde w wiekszosci dzieci siedza. Jak ktos uprawia inny seks niz pochwowy to od razu nie ma honoru? Ja do tej pory myslalam ze honoru nie maja prostytutki, laski ktore zdradzaja lub puszczaja sie na prawo i lewo. Nie sadzilam ze bedac w zwiazku malzenskim gdzie w lozku iskrzy i robimy wszystko co tylko przyjdzie nam do glowy jestem kobieta bez honoru. Toz to jakas kpina. Zostawie to moze bez komentarza bo na smiech mi sie zbiera.

Gość hahahas
Ja tez się bałam. To na początku nic przyjemnego. Zwłaszcza jak się.jest nastawionym na ból. Ale parę razy próbowaliśmy. I orgazm nie do opisania!!!! I to natychmiastowy dla nas obu! Jednak nie mozna często bo tyłek boli :D A jak facet chce za często to zgadzam się ale pod warunkiem ze sam da.sobie wsadzić dildo. I mu przechodzi :)

Gość isjdijsikjo
uhbh-To nie umiecie się bawic inaczej?

Gość sensubezkrzty
a mnie zastanawia, jak wielu facetów to ukryci geje...

Gość hahahas
Oczywiście ze jest mozliwy orgazm. Nie wiem niestety gdzie jest on odczuwalny ale jest MEGA