Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konserwatyzm Polek

Czemu tak mało Polek chce spróbować seksu analnego?

Polecane posty

Gość vgbvghbhh
Bo polki dbają o zdrowie a nie o widzimisie facetów - nie chcą mieć hemoroidów i rozlużnionych zwieraczy 🖐️

Gość a ja sobie nie wyobrazam
zwiazku z dziewczyna, ktora juz anal ma za soba 🖐️

Gość uhbh
Mysle ze kiepskie sa te ktore ciagle robia jedno i to samo :) u nas nuda sie nie wkradnie a u Was? Z reszta coz ja bede Wam mowic. Ja mam swoje zdanie Wy swoje ale na milosc boska, nie piszcie ze jak ktos uprawia seks analny to nie ma honoru bo udusze!!!

Gość pytanie na poziomie chłopca
z podstawowki, ale odpowiem. Kobieta jest najbardziej unerwionow ( chodzi o seks) w cescich placiowych, minimalnie w odbycie. Nic dziwnego,ze seks analny moze byc dla niej ewentualnie li tylko przygoda empojonalną. Mozna to zrobic z ciekawosci. poza tym orgazm kobiety bierze sie z mozgu, wiec od biedy moze byc i przy analu - ale wlasnie - od biedy

Gość uhbh
Oczywiscie ze umiemy. Po prostu to jest fajna odskocznia i mozna raz na jakis czas w ten sposob sie pobawic. Straszni konserwatysci z Was.

Gość Ja tez to
lubie i mnie to mega podnieca, własnie dlatego ze nie jest to typowy seks, a odczucia czasem są na pograniczu bólu, te kobiety które sie boją to nie bedzie im dane rokoszowac sie takim seksem, bo to tylko dla doswiadczonych i odwaznych. jestem kobietą

Gość obiektywny punkt patrzenia
sranie w banie a nie zaden ograzm, kobiety mogą miec trzy ogrgazmy : łechtaczkowy, pochwowy(najsilniejszy) i sutkowy(lecz ten jest w jakimś sensie połączony z łechtaczkowym czy coś) kobiecy odbyt nie jest strefą erogenną, co innego męski; gaceci mają tam jakiś punkt g więc sam może spróbuj autorze?

Gość uhbh
Poczytajcie troche o seksie analnym to nie bedzie zadawac glupich pytan. Przeciez to sa tak kretynskie pytania ze az zal odpisywac. Srednia wieku tutaj to chyba 16 lat. Ja juz koncze bo nie ma sensu sie rozpisywac. Jak poczytacie to pogadamy bo poki co to wiecie tylko tyle ze seks analny to bol i rozepchane zwieracze. Jakies mity.

Gość Ja tez to
i jeszcze któs tu napisał, ze odbyt jest słabo unerwiony, dla mnie to totalna bzura, wystarczy paluszek włozyc a odlatuje

Gość do Ja tez to
i uprawialas to rowniez bez zwiazku?

Gość isjdijsikjo
uhbh- ale kto powiedział,ze robię ciągle to samo, po prostu nie daję się ładowąć w dupsko i mój facet też tego nie chce. A monotonii nie ma w naszym związku, jest gorąco i namietnie za kazdym razem:-D

Gość hiehiueieie
lubie i mnie to mega podnieca, własnie dlatego ze nie jest to typowy seks, a odczucia czasem są na pograniczu bólu, te kobiety które sie boją to nie bedzie im dane rokoszowac sie takim seksem, bo to tylko dla doswiadczonych i odwaznych. jestem kobietą buahahah odwaga i doświadczednie nie ma nic wspólnego z odczuciawaniem satysfakcji z bólu, zacznijmy od tego że jesteś jakąś popieprzoną masochistką 🖐️

Gość Mila w dotyku- reeeaktywacyja
MNIE DZIWI TYLKO TO, ZE NAJWIECEJ DO POWIEDZENIA MAJA PANIE, KTORE NIE MAJA POJECIA O CZYM PISZA, BO NIE UPRAWIAJA SEXU ANALNEGO. JA JESTEM Z TEJ DRUGIEJ GRUPY- UWIELBIAM KAZDY RODZAJ SEXU, A WIEC TAKZE ORALNY I ANALNY I TAK JAK GDZIES WYZEJ KTOS NAPISAL- MAM MEEEGA ORGAZMY PODCZAS TEGO SEXU. POCHWOWE- DLA NIEWIEDZACYCH. JESLI SPELNI SIE WARUNKI- DUZE PODNIECENIE/ DUUUZO NAWILZENIA/ DELIKATNOSC I ZAUFANIE DO PARTNERA/ PIESZCZOTY LECHTACZKI PRZED LUB W TRAKCIE- SUKCES= MEEGA DOZNANIA, ZUPELNIE INNE JAK W PRZYPADKU NORMALNEGO SEXU CZY JAK KTOS SUGEROWAL ROBIENIA KOOPY, MUROWANE. DODAM, ZE SEX ANALNY UPRAWIAM TYLKO Z MOIM OBECNYM PARTNEREM OD WIELUUU LAT I NIE NARZEKAM NA ZADNE DOLEGLIWOSCI ZW Z ODBYTEM ETC, TYMBARDZIEJ, ZE TEGO RODZAJ SEC NIE UPRAWIA SIE NA CODZIEN.

Gość isjdijsikjo
Mila w dotyku- reeeaktywacyja Nic od razu nie przychodzi, poczekaj na konsekwencje

jesli sie odpowienio przygotuje do tego- nie ma zadnego bolu! jedne palec- chwile tam musi pozostac, jak sie miesnie przyzwyczja probujesz z 2 itd- dodajcie sobie to do tego co napisalam powyzej= gwarancja satysfakcji. No chyba, ze ktos jest konserwatysta i nie sprobuje. Ps. Nie wiem, dlaczego niektore osoby uwazaja, ze jest to ponizajace.

a powiedz po jakim czasie, takie konsekwencje moga wystapic?

po 2-3 latach czy moze po 8? Jestem bardzo ciekawa.

Gość aleee piertolicieee
uhbh - typowe babsko - zieje jadem jeśli ktoś się z nią nie zgadza :D masz jakąś wiedzę medyczną żeby wiedzieć od czego robią się hemoroidy, a od czego nie? wątpię

Gość do Ja tez to
raz bez zwiazku. Nie napisalam, ze jest to bolesne, ale na pograniczu bólu i to nie zawsze, a to różnica

Gość isjdijsikjo
Najgorsze jest to,ze to co piszą jakie to mają odloty nie rozumieją co mają na myśli przeciwnicy? Z Waszej inicjatywy do tego doszło, czy w facet sugerował i trzeba było mu ulec? Samo to,ze dajecie się pchac w dupę to już mnie obrzydza. a w łozku moze byś ostro bez anala. Właśnie odważne kobiety nie uprawiają anala, bo wiedzą,ze bez tego ich życie seksualne może byc fascynujące, potrafią się inaczej zając facetem niż na łatwizne wystawic tyłek.

Gość o w mordełeee
buahahaha nie można mieć orgazmu pochwowego w doopie :D ale idiotka :D jak wchodzę na takie tematy to widzę że macie niesamowite braki w edukacji :O

Gość a ja paniom po analu
mowie nie. nie moglbym z taka byc

Gość Ja tez to
to widzisz mało wiesz, bo mnie przy analu bardzo pulsuje cała pochwa i co powiesz na to

Gość isjdijsikjo
Mila w dotyku- reeeaktywacyja Poczekaj a zobaczysz:-) A mowią,ze zdrowie najwazniejsze a dla niektórych seks Konsekwencje moga wystąpić nawet po 20 latach zamista zajmować się wnukami bedziesz musiała sobie pieluchy ubierać

kolezanko powyzej- sprobujesz, dojdziesz do orgazmu, to sie wypowiesz gdzie go czulas, wtedy pogadamy- miedzy pochwa a odbytem jest niewykle cienka scianka i uwierz na slowo, a poki co wpiera.laj skoro nie masz pojecia o czym piszesz. Ktos kto pytal czy to z wlasnej inicjatywy czy uleganie presji faceta- w moim przypadku chec eksperymentowania. Moj facet na mnie presji nie wywiera, wlasnie dlatego to jemu dalam doopy, w doslownym tego slowa znaczeniu, a nie komu innem. Spadam Bye wszystkim ;)

ty sie o moje doopsko nie martw, ty mi pielch zakladac nie bedziesz. Takie gdybanie. Nie zachodz wiec w ciaze- moja mama wlasnie po tym nabawila sie hemoroidow... Ps. 13 lat ponad urprawiam anal srednio raz na tydzien- dwa i jest ok. Milego dnia raz jeszcze.

Gość taaka prawdaaa
bądzmy szczerzy - faceci chcą analnego wtedy kiedy pochwa staje się za lużna (np. po ciąży, po wkładaniu tam całej ręki, po jakimś zbyt ostrym perwersyjnym seksie itd.)- tylko że wam oczywiściew tego nie powiedzą :classic_cool: lub odwrotnie - kobiety które wiedzą że są ''rozepchane'' specjalnie daja się pchać w odbyt żeby facetowi było przyjemniej... no i żeby ich nie zostawqił, bo wiadomo że seks z luźną pochwą nie jets dlka faceta niczym fajnym facet którego kobieta ma wystarczająco ciasną tzipke nie będzie chciał anala :classic_cool:

Gość Ja tez to
a ty sie martwisz co bedzie po 20 latach? przeciez nawet mozesz nie dożyc, no z takim podejsciem to gratuluje

Gość do Ja tez to
bleee anal bez zwiazku

Gość Ja tez to
takaa prawda, ja mam i ciasna cipke i ciasny odbyt o mój facet jest podwójnie zaspokajany, nie oszukujmy sie wielu facetów chce tego sprobowac