Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hello hello hello!

po 16 na tym forum pisza same bezrobotne krowy...

Polecane posty

Gość hello hello hello!

reszta idzie albo poszla juz do domu:D ja tez uciekam..... nara bezrobotne grube loszki:D

Gość kaskadaaa
ja dzisiaj wolne mam:) zazwyczaj albo do 13 albo po na forum zależy która zmiana. Nie każdy pracuje do 16

Gość new jersey*******
Pewnie zasuwaj teraz w korkach. Ja siedze sobie wygodnie w ciepelku i sram na ciebie i twoja glupia prowokacje. tylko glupi pracuje ;-D

Gość no chyba--
do 16 pisza same bezdrobotne krowy.potem mezus wraca z pracy a one lataja wokol niego to z obiadkiem to z kawunia i czasu nie majana kafeterie:)

grube loszki ? hmm masz kompleksy jakies ? jest po 16 wiec witam cie loszko :D nie kazdy musi wyjsc z domu by isc do pracy :D ja pracuje w domu :D

Gość do saleminki
no bo z twoim wyksztalceniem-czyli ukonczona podstawowka specjalna i tak nigdzie bys pracy nie znalazla takze siedz w domu i pierz męzowi obsrane gacie

Odezwała sie pożyteczna osoba, która w czasie roboty siedzi na kafeterii :D Co do bezrobotnych to nieprawda :) nie mam pracy, ale nie jestem bezrobotna :p nie każdy musi zapierdalać w pracy za pieniądze :p

Gość ale się uśmiałam:D
hahahaha "gruba loszko" pracuj sobie ile chcesz, nawet po 20h dziennie. na mnie pracują ludzie w mojej firmie hahahahhahahhahahahhaha zazdrość i żal doopkę ścisnął, że innym się wiedzie lepiej:D. jakbym nie miała co do gara włożyć to bym musiała pracować, a tak jak widzisz nie muszę, a i tak zarabiam;]

Niezle, zaraz sie okaze ze te wszystkie szlaufy co tu spedzaja cale dnie, maja firmy i męzow milionerow i nie musza "zapierdalac" taaa,jasne a w mopsie juz bylyscie po zasilek?? nie? to spadac ustawic sie w kolejce:D

Gość leonalewis
Ja pracuje, ale koncze o 15. I niestety jak widze takie teksty jak wyzej to stwierdzam, ze niektorym zajmowanie sie jedynie domem i dziecmi niezle rzuca sie na mozg. Ruszcie dupe do pracy, do ludzi to moze nieco znormalnijecie. A na razie kiepsko z wami, wspolczuje.

teosia, jeśli biłaś do mnie to możesz oceniasz wg swojego postępowania, ja z mopsu nie korzystam, bo nie muszę:) myślisz tak jak tępa autoreczka, że jak ktoś w pracy nie siedzi to jest biedakiem korzystającym z mopsu? hehehe, śmieszne jesteście i macie nieźle ograniczone horyzonty! nigdzie nie napisałam, że mam męża milionera i sama mam miliony, ale że mam firmę, a to jest różnica. pracuje w niej kilku ludzi, a ja zajmuję się papierkową robotą w pracy! nie muszę zapyerdalać na kasie w sklepie - chociaż nie potępiam i nie śmieję się z tego, bo żadna praca nie hańbi. bez odbioru.

może* oceniasz i zajmuję się papierkową robotą w domu* - zapędziłam się, bo myślałam zupełnie o czymś innym.

Gość zwerc
saleminkaa8 - a w jaki sposób pracuje pedagog w domu, bo w jednym w wątków pisałaś ze jesteś pedagogiem ;)

bingo! yntelygencjo za dyche, to bylo do ciebie, zgadlas:D brawo:D a teraz spadaj papierki przekladac:D jedyna firme to co najwyzej w tv widzialas:D byeeeee:D

teosia, ty inteligencją w żaden sposób nie świecisz i ciężko ci widzę pojąć pewne rzeczy tępaku! no ale cóż, typowa cecha polaczków takich jak ty - zazdrośnica, która nie potrafi przyjąć do wiadomości, że jednym się wiedzie lepiej. to, że ty masz w życiu przeyebane i widzisz pewne rzeczy tylko w tv nie znaczy, że wszyscy tak mają. gnaj kretynko. to mój ostatni post, bo nie zamierzam się z przymulonym dzieciorem kłócić, który widzi tylko swoją chorą rację:o

przymulonego bachora to masz w domu mamusiu za dyche pokurcza z downem:D

Gość ja bym tego nie zrobila
Ten tekst " za dychę" jest już tak oklepany, że aż nudny. Teosia po co go nadużywasz w prawie każdej wypowiedzi? Weź wysil się i wymyśl coś swojego, a nie teksty rodem z gimnazjum. Czy tu siedzą dorosłe kobiety? :o Co prawda jest już prawie 18, więc nie łapię się na bezrobotną grubą loszkę, ale i tak nie zgadzam się, bo nie każdy pracuje w tych standardowych godzinach. Ja przykładowo pracuję od 11-22 ... ale aktualnie jestem już na urlopie. bo jutro wybywam odpocząć w góry ;)

Gość buhhaaahaha
kafeteryjne kwoki maja firmy i ludzi na nie pracujacych ha ha ha a pedagodzy pracuja w domu przed kompem buhahaha brawo autorko topiku,bede miala sie z czego posmiac

Gość a teosia teodora
szuka indora

Gość got milk
hehe, dobry topik juz widze te firmy i te damesy co to nie musza pracowac nie ma jak kafe i leczenie kompleksow a juz teks o "papierkowej robocie" mnie tak ubawil, ze smieje sie do teraz znajdzcie mi choc jednego wlascicela firmy, ktory twierdzi ze jego prowadzenie firmy polega na papierkowej robocie heehe

Gość arabella33
Najgłupsza to jest ta co napisala ze ci ci,co na etacie maja gorzej od takich jak ona-wlascicieli dzialalnosci.Wiesz, jakos nie zamienilabym sie z toba.I w ogole smiem twierdzic, ze z takimi tekstami to co najwyzej mozesz miec w ajencji miejski szalet.

Gość do kwok kafeteryjnych
jak ktos ma swoja dzialalnosc to wie jaki to zapierdal! piszcie,piszcie mamuski co macie,jak pracujecie ile zarabiacie,jakimi furami jezdzicie,ile pod soba pacholkow macie,sprzataczki,kucharki-wasze kompleksy mnie bawia do lez:)

Gość pause break
Ja jestem niepracującą mamą malego dziecka, pisze i przed 16 i po 16stej. Nie wiem czy zauwazylyscie, ze to forum o ciązy , porodach o ewychowywaniu dzieci a nie o pracy, zarobkach Poza tym jesli do 16stej piszą tutaj takim językiem jak wy , obrazajace ludzi wokól wielce pracujące damy - to swiadczy o was jako o ludziach i jako pracownikach.Dobry pracownik w wiekszosci nie ma dostepu do netu i nie moze sobie pozwolic w godzinach pracy na pisanie bajek na kafe :D

Gość bad romance...
"Dobry pracownik w wiekszosci nie ma dostepu do netu".... haha, litosci, nie ma dostepu do neta jedynie chyba kasjerka w markecie:D wszystcy moi PRACUJACY ZNAJOMI maja w pracy dostep do internetu:) ja mam od szefa dodatkowo internet mobilny-w sumie jest mi zbedny, ale tylko chcialam ci udowodnic ze bredzisz jak potłuczona:D

Gość taka jedna spod 124
Dobry pracownik nie krzysta z netu w godzinach pracy. Taka prawda. Skoro macie czas na siedzenie na kafe to wasze stanowisko jest zbędne. Widzę czasami kobietki, które siedzą na kafe 8-16 i tak się zastanawiam co one w tej robocie robią.

tak czytam czytam i śmiać mi się chce :D:D:D wymieńcie mi chociażby 5 zawodów w których pracownik ma dostęp do neta w godzinach pracy :P no chyba że tu sami kierownicy siedzą :D:D:D wyobrażacie sobie np panią w okienku bankowym śmigającą po forach :D ja nie pracuję, na kafe kukam w różnych godzinach, sa dni że dużo siedze a są i takie że komplenie nie zaglądam a nie pracuje dla mnie nie znaczy bezrobotna bo : - zajmuję się domem - opiekuję się i wychowuję dwójke dzieci -odwalam wszelką "papierkową" robotę o której ktoś wcześniej pisał odnośnie prowadzonej działalności gospodarczej męża ale oficjalnie jestem bezrobotna :P a poza tym hmmm pracę znaleźć przynajmniej w moim mieście dla mnie to kwestia 3-5 dni, ale po co jak pracowałabym tylko na przedszkole i żłobek? wolę ten czas poświęcić moim dzieciom a do pracy sobie pójde jak młodszy maluch będzie w wieku przedszkolnym a starsza w szkole teraz jest czas dla dzieci a nie dla kariery! teraz robię karierę w serduszkach moich pociech!!!

Gość dobre sobie...
Czyli powinnam być bezrobotna bo ja tylko wieczorem siedzę. a tu zonk codziennie jak ten dureń biegnę z jęzorkiem do pasa do roboty. a słyszałaś autorko,że pracodawcy kontrolują to co robią ich pracownicy? u nas w firmie od 3 lat jest zainstalowany program monitorujący co pracownik robi na kompie-zarówno jeśli chodzi o to z jakich programów korzystasz jak i to ile czasu w necie i z jakich stron. polecam taki program szefowi autorki,to szybko stanie się bezrobotną krową... na zasiłku:)

Gość do : P : P : P : P : P
wyobraz sobie, ze pracuje w banku przy bezposredniej obsłudze klienta-pracuje w jednym z najwiekszych bankow w Polsce-mam dostęp do internetu, korzystam w przerwie miedzy klientami:) uwazasz, ze to jakies nieprawdopodobne dziwy?

to był przykład :P a poza tym ja mówię o kasie w banku a nie o obsłudze klienta :P jakoś w kasach zawsze sa kolejki :P i jeszcze jedno super macie że net na firmowych kompach mających dostęp do wszystkich danych klientów :/ nie chciałabym mieć u was konta bo strach :/