Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mandarynkowa007

Wspólne spędzanie świąt bez ślubu

Polecane posty

Gość mandarynkowa007

Co jest z tymi luidźmi, że narzucają nam sposób spędzania świąt wmawiając przy okazji, że taki będzie dla nas szczęsliwszy i bardziej odpowiedni. Dzisiaj usłyszałam, że jestem zdeprawowaną grzesznicą, bo jedziemy z moim partnerem do moich rodziców na święta. Usłyszałam, że powinnam sama pojechać do moich rodziców, a mojego faceta puścić do jego rodziny, gdzie jest jego miesjce w święta, a nie przy mnie. Moja rodzina uwielbia mojego faceta i zawsze spędzamy u nich święta, on też zdecydowanie woli siedzieć z moją rodziną niż ze swoją, poza tym niezbyt lubię się z jego rodziną i wolimy "kochać się" na odleglość niż ryzykować dziwną atmosferę przy stole. Kazałam tej kobiecie iść na terapie antyrydzykową. Jak to jest u Was z tymi świętami? Spędzacie je z partnerami czy osobno?

Gość HMS..CSS..Petard
Święta - bez ślubu?

Gość yyyyyyy6543
a bara bara?

My przed ślubem nawet kiedy jeszcze razem nie mieszkaliśmy spędzaliśmy święta i wszystkie wolne dni razem :) raz u mojego faceta raz u mojej rodziny. Nikomu nie wydawało sie to dziwne że bez ślubu spędzamy święta razem.

Gość zdrówka
wybierzcie miejsce,gdzie wam razem będzie lepiej i po krzyku,a od nawiedzonych moherów trzymac się jak najdalej!

Gość olusia malusia
my drugie swieta spedzamy u moich rodzicow bo przyszli tesciowie mnie nie akceptuja

Gość HMS..CSS..Petard
Bez ślubu nie można spędzać świąt razem...

Gość mandarynkowa007
a dlaczego nie można?

Gość Beti.2013
Traficie do piekla jebani kurwa grzesznicy !!!! Jak mozna sie ruchac bez slubu, jeszcze pod czyims dachem, ? Chrystus umalr za was na krzyzu a wy kurwa takich prostych ludzkich żądz nie mozecie opanować, żal mi was....

Gość mandarynkowa007
ta wypowiedź powyżej to chyba jakiś żart?

Gość w prostych żołnierskich
Beti.2013 słowach,jeśli sobie nie robisz jaj,to wypierdalaj!

Gość Beti.2013
jak ja bym miala takich w rodziney typow jak wy to bym was wyszrpałą za uszy przy wszystkich i z domu wygoniła w wigilie. Zadnego seksu przedmalzenskiego nie ma w katolickim, podkreslam, prawdziwie katolickim domu.

Gość Beti.2013
jaki kurwa zart ? jestescie katolikami czy nie ?

Gość mandarynkowa007
ale widzę, że jednak są osoby, które myślą podobnie jak tamta pani :D Beti, ja sie nie bzykam w katolickim domu moich teściów ani rodziców, tylko w moim własnym, a tutaj ich władza nie sięga ;)

Gość Mgr Psycholog
Skoro się ruchacie bez slubu to co za problem spędzać razem święta? Czy ty naprawde nie masz wiekszych problemów na główie? KRYZYS JEST ! oszczędzajcie na kondomach!

Gość jeszcze kurwami rzuca matoł
Beti.2013 jaki k**wa zart ? jestescie katolikami czy nie ? wypierdalaj na parafię ciućmoku

nie, nie jesteśmy katolikami ale święta spędzamy razem nie tak, jak "prawdziwi katolicy", każdy w swojej norze z wyszczerzonymi kłami :)

Gość Beti.2013
To jest kraj ktaolicki , POLSKA, wiec wypierdalaja za grancice suko

Gość Beti.2013
Ja wam kurwa, zycze zebyscie zdechli w piekle ! jak mozna nie wierzyc w jezusa ? i jego zmartwychstanie zal mi was. Ruchac sie bez slubu ochyda,,,

Gość mandarynkowa007
Ja jestem antykatoliczką. Wierzę w Boga, ale nie wierzę w księdza ani żadne jego słowo. Lubię choinkę, śpiewam kolędy, modlę się. I wiem, że Bóg prędzej potępi agresywnego katola, niż mnie.

Gość mandarynkowa007
Beti, myślę, że Bóg Cię zbawi... albo raczej rozbawi się Twoimi złudzeniami, że masz wstęp do nieba.

Gość Beti.2013
ruchalam sie przed slubem i przestal mnie sznowac. teraz wychowuje swojego bekarta :(

Gość Beti.2013
sory dziewczyny:) przypalilam bigos i stad ta frustracja :)

nie, nie jesteśmy katolikami ale święta spędzamy razem no to jakie wy ŚWIĘTA razem spędzacie skoro nie jesteście katolikami ? to co świętujecie ? :O

Gość pewno franca z pokolenia JPII
Beti.2013 Ja wam k**wa, zycze zebyscie zdechli w piekle ! jak mozna nie wierzyc w jezusa ? i jego zmartwychstanie zal mi was. Ruchac sie bez slubu ochyda, Oto słowa prawdziwego katola,odmiany moherowej,cóż za piękne obelgi,a jaka miłośc do bliźniego i tolerancja,hahahaaa

Gość paskudna ta kurteczka
ja swietuje jeszcze karpia i siano pod obrusem :P