Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość devittop

Moja matka jest całkowicie zaślepiona... boję się

Polecane posty

Gość devittop

Chyba mojej mamie odbiło na punkcie mojej młodszej sostry, zachowuje się tak jakby coś ją opętało. Moja siostra ogólnie się nie uczy(ledwo zdaje z klasy do klasy) ma same jedynki za to że nie przynosi prac domowych i w ogole się obija . Moja mama tłumaczy to tak : Bo ona jest ładna i nauczycielki jej nie lubią, ty nie byłaś ładna więc nie miałaś problemów ;O. Nie to nie jest normalne. Moja siostra wyciąga ode mnie moje ubrania które SOBIE KUPIŁAM ciężko pracując w czasie weekendów zamiast np isc na impreze, albo odpocząc. Jeśli jej zwrócę uwagę że nakłada jakąś moją rzecz nic nie mówiac a potem trzyma ją w swojej szafie, MATKA KRZYCZY NA MNIE że jestem suką że żałuję siostrzycce. Ja mówie że siostrzyczka zamiast kupowac flid za 50 zł i trampki za 200 niech kupi sobie cos przydatnego zamiast brac ode mnie . Ja mam jedną torbę ona 6. ALE MAMA I TAK POZWALA JEJ pożyczac moją jedyną torbę ( ja mam nie wiem nosic ksiazki w reklamówce. Cała rodzina tłumaczy mojej mamie że moja siostra jest rozpuszczona. Mama tego nie widzi, ja już nie wytrzymuje ona ma wszystko i jeszcze zabiera mi. Jak rodzice jadą gdzieś na pare dni zostawiają mojej siostrze kasę żeby kupiła jedzenie i zaprosiła koleżanki na noc...a potem ona się napije i rzyga calą noc (ma 15 lat) ja nie mogę powiedziec matce bo ona powie że zmyślam bo na pewno moja młodsza siostrzyczka nie pije tylko ja to robię i zwalam na nią. . . ZAŁAMKA myślę że moja siostra rzuciła jakiś urok na matkę

Gość mikikun
musisz sie modlić za swoja matkę i tak nic nie zrobisz

Gość devittop
naprawdę ona jest gotowa wyrzucic mnie z domu jak powiem coś na moją młodszą siostrę. Czy możliwe żeby rzuciła ona jakiś czar na matkę? (ja nie żartuję to wszystko jest straszne)

Gość ljiopk
Okropna masz matke, ja bym sie wyprowadzila zaraz po szkole sredniej i miala taka rodzinke w 4 literach. A Koldra dobrze radzi, nagraj siostrzyczke i pokaz mamusi co wyprawia jej kochana coreczka.

Gość devittop
Zdjęcia miałam jej z papierosem to matka powiedziała że to FOTOMONTAZ i nie odzywała się tydzeń..

Gość wigilijna wieczerza
A co na to ojciec, macie ojca? Pogadaj może z siostra, czy to nie przynosi skutku? Jak nie, to rzeczywiście ją nagrywaj, albo zastosuj (choć to podłe, wiem) szantarz....Jak po dobroci się nie da...Źle skonczy dziewczyna.

Gość wigilijna wieczerza
albo zorganizuj to jakos tak, żeby ją matka sama nakryła w jakiejś dziwnej sytuacji, np. z papierosem