Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dylemat co do przeszłości

Co może zaoferować prawiczkowi dziewczyna, która uprawiała przygodny seks?

Polecane posty

A skąd wiesz ze koleżanki poleciały na to co opisałeś... może były by z nimi nawet kiedy byli by biedni obdarci... ale mieli to coś w sobie i nie mówię tu o penisie ponad 20 cm..

NocnyMotyl ale ja go nie oszukuje :) i nie pisze że się nie liczy ale również nie widzę powodu dla którego on ma być beznadziejny. Nie jest prawdą że ilość partnerów jest wyznacznikiem umiejętności w seksie. To nie ma znaczenia że podobają ci się ładne. One też się męczą dupcynglami. Poza tym masz chore podejście. Większość dziewczyn jest ładna tyle że nie wypacykowana. Sorry jak szukasz lafirynd z dyskoteki to kup sobie markową skórę dobra podróbkę roleksa złoty łańcuch na szyję i pożycz duże auto do tego wypchaj portfel banknotami. Przelecisz nawet 4 jednej nocy inwestując w parę tanich drinków i nawet jak byś miał twarz umysłowo chorego. Tylko pytanie czy chcesz z czymś takim się zadawać. Jest drobna różnica pomiędzy kobietami które miały nawet bardzo wielu partnerów a dziuniami z dyskotek. Choć z twoimi obawami może taka dziunia lepsza bo nawet nie będzie pamiętała z kim była wczoraj.

,,Jest drobna różnica pomiędzy kobietami które miały nawet bardzo wielu partnerów a dziuniami z dyskotek.'' Dobra już sie nie odzywam:O

"w wiekszosci typowi imprezowi przystojniacy w koszulkach lacoste itp." Taaa bo to kurna większość polskiego społeczeństwa. Smutny człowiek jesteś :( NocnyMotyl 5 cm to on ma co innego :( i to może być jego podstawowy problem.

Gość do deka@ i do nocny motyl
mlody jestem, wiec wokol mnie bardzo konsumpcyjny swiat

to włóż lepsze okulary! Popatrz wokół bo jest tam masa zajebistych kobiet które szukają normalnych porządnych facetów. Tylko musisz przestać wybrzydzać i szukać takiej co ma w poprzek. Zapewniam cię że wokół ciebie jest co najmniej kilka fajnych babek które szukają fajnego faceta i dla których wygląd jest mniej ważny (dziewice też byś pewnie nie jedną znalazł). Więc stań się fajny. Musisz przestać być "ciotą" która ciągle narzeka. Krem na pryszcze kup prawko zrób i wypier.... z kafe na basen. Inaczej zawsze pozostaniesz prawiczkiem narzekającym że kobiety cię nie chcą.

Gość Moze i zecha
ale w roli kolezanki a nie faceta

Gość albo kolegi geja
hahahaha

akurat jestem zadbany, okulary mam niezle. te prawko konieczne? jazda mi naprawde nie wychodzi

lubie kiedy koledzy traktują mnie jak cipe i walą w dupe// miałem trójkaty wielokrotne z dwoma chłopakami

to moze przezycia a nie podszywy nie ma to jak miec jednego kutasa w ustach a drugiego w tylku

chyba czas dorosnac i przestac oceniac kobiety po przeszlosci seksualnej

prawda jest taka ze ja im brania zazdroszcze..tyle kutasow mialy a ja..tez tak chce.. geje i pedaly piszcie

do deka@ i do nocny motyl chyba czas dorosnac i przestac oceniac kobiety po przeszlosci seksualnej Nie chyba tylko musisz dorosnąć i zmienić podejście bo to co teraz masz nie męskie jest ,takie marudzenie a nawet jeżeli wyrwiesz jakąś z takim to szybko cie oleje, dziewczyny nie lubią jak im ktoś marudzi cały czas i użala się nad sobą

a moze rowniez przede wszystkim mocno zmienic swoj wyglad?

a co do dupcyngli - jak panna byla z takimi no to nie bede na ich tle wizualnie atrakcyjnie wygladal

nei_nei "Na początku topiku był po prostu zwykłym prawiczkiem. Potem kulawym prawiczkiem. Biednym, kulawym prawiczkiem. Biednym, kulawym prawiczkiem z tradzikiem. Biednym, kulawym prawiczkiem z tradzikiem i w okularach. Do północy dojdzie jeszcze nadwaga/anoreksja, 145cm wzrostu, egzema, bezpłodność, garb i trzy chore siostry..." chyba jakas przyczyna tego ze jest prawiczkiem musiala byc no nie

zrozum ze doswiadczone kobiety chca doswiadczonych facetow

Wcale nie. Z mojego punktu widzenia prawiczek byłby bardzo ok. To taka czysta karta, która można zapisać tak, jak się ma ochotę. Nie ma złych nawyków, wszystko dla niego to nowośc, nie jest jeszcze znudzony seksem i nie wymyśla Bóg wie czego. W sumie, to może sobie kiedyś zbałamucę taką swiezynkę jeszcze, kto wie?... :classic_cool:

no ale bylby pewnie ok na jeden raz

No powiedzmy na kilka miesięcy, ale po takim"szkoleniu" to już raczej trudno by go było nazwać prawiczkiem, nie?

a w jakim wieku ten prawiczek

Byle więcej niż 17 i mniej niż 30, bo po 30 to już zakrawa na wybryk natury :D Ale to nie była oferta :P

nei_nei I ten zapał do odkrywania świata sexu, często prawiczek może lepiej dogodzić kobiecie niż doświadczony. wydaje się mało prawdopodobne a jednak możliwe jest.

ja juz zadnego zapalu ani do kobiet ani do seksu nie mam