Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajaija

Max Zander vel Klaun- pytanie

Polecane posty

Gość jajaija

Masz zone? :)

Gość jajaija
czekam na odp:)

Gość jajaija
To masz czy nie? ;) Dziwak nie dziwak- kazdy ma w sobie cos z dziwaka:)

Gość jajaija
Dzieweczki zapraszam.Moje wstępne wymogi: Aby było jasne kandydatki mogą być urodzone WYŁĄCZNIE w następujących kompozycjach:w znakach(w nawiasie rok urodzenia:byk(1974),rak(1968,1973,1974),panna(1973,1975),wag a(1973),skorpion(1968,1971,1973(statystycznie największe szanse),1974),koziorożec(1970,1972,1973,1974),ryby(1970,197 3,1974).Zalecany kolor oczu ciemnopomarańczowy albo ciemnoczekoladowy.Kasztanowy wykluczony Najlepsze imiona kandydatki:Andżelika,Adelajda,Beata,Julia,Marzena,Monika Jestem w podobnym wieku:classic_cool: Nic sie nie zgadza:( Nie mam szans! :(

max jest stary i ma brodę i w dodatku w szczecinie mieszka , prowadzi skep z artykułami ezoterycznymi , kowadełka wahadełka , ulubione czasopismo to gwiazdy i wróżka

Gość jajaija
Ester- skad znasz takie szczegoly? To prawda Max?

" [zgłoś do usunięcia] jajaija Ester- skad znasz takie szczegoly? To prawda Max?" Nie kupuję gazet ale jestem prorokiem:classic_cool:.Poza tym jak widać z moich tekstów wiem kto do mnie pasuje a nawet kto pasuje do innych:classic_cool:.

Gość jajaija
A gdzie pracujesz Max? I skad taka rozleghla wiedza chemiczno- fizyczno- ezoteryczna?;)

Gość jajaija
Ester- co Ty taka cieta na niego? Max- to jak mamy sie poznac?:(

" jajaija Ester- co Ty taka cieta na niego? Max- to jak mamy sie poznac? " Ale po co:P? " 19:45 [zgłoś do usunięcia] Ester Goldbaum ee tam zaraz cięta , głupoty takie czasem wypisuje to i podrzeć łacha nie zawadzi , zresztą on się nie przejmuje http://www.bangbangdot.com/2011/08/gotye-maki ng-mirrors-for-triple-j-mag/" Sama piszesz głupoty:P.