Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgfhtyh

Kto mi wytlumaczy idee porzadkow swiatecznych?

Polecane posty

Gość hgfhtyh

Wszedzie gdzie nie wejde kazda baba narzeka ze swieta ida i trzeba sprzatac w pocie czola Moje kolezanki sprzataja po 2-3 dni to co one robia? ja co tydzien sprzatam dom i nie wiem czemu mialabym sprzatac na swieta 3 dni ...

Gość fgdgsgdsggds
jak sie przez rok domu nie sprzata to raz odswietnie trzeba, ale zajmuje to wlasnie te 3 dni ;P

Gość i kto się bardziej narobi?
ty czy one:) dla mnie to okazja do generalnych porządków których za często nie robie bo nie mam czasu ani ochoty:)

Gość fgdgsgdsggds
i kto się bardziej narobi? ty czy one dla mnie to okazja do generalnych porządków których za często nie robie bo nie mam czasu ani ochoty Kto ma czystszy dom autorka czy one?

Gość hgfhtyh
ale do jakich generalnych porzadkow? ja co miesiac porzadkuje dokumenty, jakeis sloiki, ubrania i mam porzadek i czysto podlogi nie myjesz czy jak?

Gość iindianeczka
sprzata sie w sumie codziennie ale na swieta robi sie jak najwiecej - pierze sie wszystko, odkurza, i robi jedzenie, zeby pozniej na swieta sie byczyc i nie robic nic...zupelnie nic. moze tylko pozmywac po jedzeniu

Gość hgfhtyh
ja piore wszystko regularnie, okna myje co 3 miesiace,dywany piore regularnie

Gość pan deep pomijac to
ja tam mam luz na te szalenstwa

Gość iindianeczka
no to masz zapier..... ja na szczescie nie mam dywanow :D w sumie to szkoda by mi bylo zycia na szorowanie tego ustrojstwa - mam drewniane podlogi i plytki :) pelen luz. okna tez myje regularnie i na swieta tez raczej nie mam duzo sprzatania ale niektorzy nie sprzataja systematycznie albo tez nie potrafia sobie rozlozyc tego w czasie - i wszystko na ostatnia chwile - przed swietami maja zapier... a potem nie maja sily nawet na usmiech

Gość iindianeczka
dodam jeszcze ze jedzenia tez nie robie. we wigilie spedzamy z mezem najpierw u moich rodzicow a potem idziemy do jego rodziny - i nastepnego dnia na obiad znow u jego rodziny. na swieta robie tylko troche salatki i pieke szarlotke, kupie pare sledzi. nie robie zbednego jedzenia - ktore albo bym musiala zamrozic albo wyrzucic... a wiadomo ze pozniej juz ma sie dosyc tego swiatecznego jedzenia....