Niesamowitaa22 0 Napisano Grudzień 21, 2011 Od czego pieką sutki? nigdy w życiu tak nie miałam do wczoraj ;/ nawet wcześniej mnie śmieszyły posty w których dziewczyny pisały że piekły je piersi albo brodawki. Teraz zastanawiam się tylko dlaczego takie coś miało miejsce. Wieczór przez to pieczenie był dla mnie koszmarem. Jeśli ktoś wie, ma jakieś przypuszczenia to proszę pisać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z powodu_ Napisano Grudzień 21, 2011 zaburzeń hormonalnych. A usg kiedy było ostatnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dffetrt Napisano Grudzień 21, 2011 może ciąża? to czesty objaw... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Issssssssska Napisano Grudzień 21, 2011 Może otarcia w trakcie dnia? za duży stanik? Jakieś zmiany hormonalne. Na sutkach są zakończenia nerwowe,więc są bardzo delikatne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trelelebleeed Napisano Grudzień 21, 2011 a zmieniałas proszek do prania ? może od stanika jakiś detergent ? słyszałam że też może powodowac pieczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niesamowitaa22 0 Napisano Grudzień 21, 2011 Być może to od proszku do prania albo płynu do pukania... myślałam o tym. Narazie nie mogę sprawdzic czy jestem w ciąży, ale chyba na takie objawy to nie w pierwszych tyg przecież? chyba ze się myle... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niesamowitaa22 0 Napisano Grudzień 21, 2011 jeżeli mogło dojść do zapłodnienia to 18 grudnia to przecież parę dni po by mnie piersi nie piekły :( już sama nie wiem co myśleć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dffetrt Napisano Grudzień 21, 2011 nie no jak 18 grudnia, to spokojnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chrupek 0 Napisano Grudzień 23, 2011 Mnie czasem piekły, mimo, że byłam dziewicą wówczas. Nie martw się:) To pewnie zwykłe podrażnienie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 20, 2013 Mam 14 lat, pieka mnie piersi gdy dotykaja wody co mam robic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach