Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nmirvana

Narkotyki : C

Polecane posty

Gość nmirvana

Wczoraj jarałam zioło 1 raz. Miałam napady lękowe, chciałam płakać i jak chodziłam falowało mi sie wszystko. Było mi zimno i wszystko czułam 3 razy więcej. Nie wiedziałam co robić, myślałam ze umieram. Czy to normalne ? zawsze tak będzie ?

Gość wygodny i na swoje cfany
achtunk ćpunka :O zgłoszone na polizei 997

Bęzie jeszcze gorzej. Tylko jak to zauważysz, to będzie o kilka lat za późno. Po co niszczysz sobie zdrowie? Za długo żyjesz na tym świecie?

A ja jak zarajałam -tez raz bo drugi sie juz bałam-to miałam taka ochote na cukier ze zezarłam pół kilo cukru,pozatym tez zimno i goraco na zmiane .Juz nigdy wiecej tego typu eksperymentów:o

po ziele takie objawy??? no wiec precz z tym, ewidentnie mozna dostrzecze twoj organizm starsznie zle znosi ta substancje w organizmie i mozes z zapasci dostac albo i nawet wylewu :o

Gość Soso1423
Ja kiedyś palilam raz na rok tak dla zabawy. Wszystko było ok śmiałam sie itd. A 3 lata temu dostałam ataku paniki. Masakra była. Od tamtej pory wiecej nie zapalilam.

Gość nmirvana
jutro ide z kol na wagary i ja bede 2 raz paliła (bo ona już to wiele razy paliła). Boje się , nie wiem co zrobić. Z jednej strony chce tego, ale z drugiej nie chce. Ona mówi, że za każdą razą inaczej to bede czuła. Mam 14 lat

Wyluzuj i nie pal.To dziadostwo.Pozatym nic dobrego w Twoje zycie nie wniesie

Gość zioła pogłembiaja
stany w jakich sie znajdujesz jak masz depresje to sie pogłembia