Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Hiaci

Przykry problem z wysokimi obcasami

Polecane posty

Witajcie dziewczyny :) Zwracam si臋 do Was z bardzo przykrym dla mnie problemem:( Chodzi o to, 偶e uwielbiam buty na wysokich obcasach, je艣li widz臋 jakie艣 艣liczne na wystawie od razu je bior臋. Potem przychodzi okazja do ich za艂o偶enia i tu si臋 zaczyna problem... zak艂adam te buty i po oko艂o godzinie, dw贸ch zaczynaj膮 mnie strasznie bole膰 poduszki na stopie te przed palcami. Strasznie mnie piek膮, bol膮 i a偶 nie mog臋 wytrzyma膰. Nie wiem czemu tak si臋 dzieje, poniewa偶 pr贸bowa艂am ju偶 z r贸偶nymi wysoko艣ciami zaczynaj膮c od tym ma艂ych oko艂o 4 cm do coraz wy偶szych z platformami oraz z r贸偶nymi rodzajami od kozak贸w po klapki. Zaznaczam r贸wnie偶 偶e wi臋kszo艣膰 but贸w, kt贸re kupuje s膮 sk贸rzane, dobrze dobrane rozmiarem i nie z najta艅szej p贸艂ki. Naprawd臋 nie wiem ju偶 co zrobi膰 i czemu za ka偶dym razem to si臋 powtarza:( moze jest to zwi膮zane z budow膮 mojej stopy? Je艣li kt贸ra艣 z Was r贸wnie偶 boryka si臋 z takim problemem i ma na to spos贸b to czekam na odpowiedzi :) P.S. 偶elowe wk艂adki r贸wnie偶 nie pomagaja:(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Moni艣ka900
podnosz臋 bo mam podobny problem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sdfghjkl
jakbym dok艂adnie czyta艂a o sobie.Tez mam 偶elowe wk艂adki ale w nich chyba jeszcze gorzej.Podziwiam kobitki biegaj膮ce w szpileczkach na codzien.Mysle ze chyba po prostu trzeba byc b przyzwyczajonym do wysokich obcas贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 g艂osy w g艂owie
te偶 tak mia艂am, kiedy b. rzadko chodzi艂am w obcasach. odk膮d nosz臋 prawie codziennie problemu nie ma w og贸le, w butach, w kt贸rych nie mog艂am wytrzyma膰 godziny teraz biegam ca艂y dzie艅 bez problem贸w :) ale jak zrobi臋 sobie d艂u偶sz膮 przerw臋 i chodz臋 par臋 tygodni tylko w p艂askich to znowu na pocz膮tku czuj臋 dyskomfort. musicie dziewczyny cz臋艣ciej chodzi膰 w obcasach :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pysiaczekk_25
nieprawda... chodz臋 codziennie i wyj臋 z b贸lu!!! moja kolezanka mowi, ze trzeba kupowac buty na grubszej podeszwie i zeby "tam" mia艂y mi臋kk膮 wy艣ci贸艂k臋. Jeszcze nie sprawdzi艂am, bo nie znalaz艂am ani jednych takich but贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chicaboom
faktycznie sp贸buj z grubszymi podeszwami, stopa styka si臋 wtedy tak bardzo z twardym chodnikiem. Ja zawsze bior臋 grubsze podeszwy i jestem w stanie d艂u偶ej wytrzymac :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tez tak mam:(
Mam nowe super kozaki na 10cm obcasach o nie umiem w nich chodzi膰!!! Jaki b贸l!!! Nawet ko艣ci w kostkach mnie bol膮:( Kiedy to przejdzie?! Po jakim Czasie

Udost臋pnij ten post

Dzi臋kuje za odpowiedzi:) Jedna z Was napisa艂a, 偶e te偶 mia艂a taki problem i by艂o lepiej jak zacze艂a cz臋艣ciej chodzi膰 na obcasach ale jak ja mam zacz膮膰 chodzi膰 cz臋sciej jak po godzinie, dw贸ch ju偶 czuje taki b贸l nie do wytrzymania :( musia艂abym mie膰 zawsze drug膮 par臋 w torebce ale to przecie偶 cz臋sto niemo偶liwe.

Udost臋pnij ten post