Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawomocna

DO TEJ PANI KTORA PISZE ZE JEST PIEKNA BO BEZ DZIECI

Polecane posty

Gość Prawomocna

po prostu bardziej pustych i prostackich wypowiedzi nie czytałam dawno. Nie jest tak że każda kobieta która urodzi dziecko ma na jego punkcie bzika jest tylko dziecko i dziecka. Otóż są kobiety które po narodzinach dziecka są normalnymi kobietami, żonami, kochankami i po prostu matkami. Wiele jest kobiet atrakcyjnych i zadbanych i dziecko w żadnym stopniu tego u wielu nie zmienia. Znam wiele które dzieci nie mają i wiele zastrzeżeń bym znalazła ale nie moja w tym rzecz. Nie namawiam wszystkich bezdzietnych na posiadanie potomstwa, szanuje decyzje i wybory innych i zyczylabym sobie żeby inni szanowali moje wybory. Ja mam male dziecko niespelna roczne i jakos mam czas zeby sie codziennie wymalowac i ubrac

Gość boje się :(
gdyby brak dziecka był oznaką że ktoś jest piękny, a jego posiadanie symbolem brzydoty to co wtedy z modelkami, aktorkami które są bardzo ładne a dzieci posiadają? Czytałam ten temat do którego pijesz i niestety ale autorka jest pusta, płytka i bardzo nieszczęśliwa.

Gość Prawomocna
zgadza sie, mialam wlasnie jeszcze napisac kilka przykładów znanych nam wszystkim :-) I nie jest to tylko kwestia mnostwa pieniędzy bo pewnie zaraz ktoś napisze że są piękni bo mają kasę. Nie w każdym przypadku :-))

Gość mówia,ze dieta karmiacej to
nie ma co dyskutowac z ta piekna

Gość Prawomocna
w sumie udalo jej sie to co chciala osiagnac, poruszyła tłumy...:P