Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dubravvvkaa

Samotnicy - ujawnijcie się:)

Polecane posty

I tu, paradoksalnie, spotkanie w większym gronie jest ratunkiem, bo zawsze ktoś, coś mówi i nie trzeba się sztucznie wysilać :)

Gość Dubravvvkaa
Margolcia - współczuję i przytulam:) Lomo - ano, coś w tym jest. Niemniej zdecydowanie wolę mniejsze grono odbiorców. Najlepiej jest być z kimś sam na sam, bo łatwiej dotrzeć do siebie.

Lomu kurczę myślałam że podobam się pewnemu facetowi a jednak chyba tak nie jest i znów szukanie nie mam siły już do tego wszystkiego czuje się źle jestem rozżalona najpierw robi nadzieję że coś z tego może będzie a potem ah szkoda gadać

Gość Dubravvvkaa
Kiedy miałam chłopaka i musieliśmy wychodzić z jego znajomymi, odczuwałam ogromny dyskomfort. Oni byli tacy rozrywkowi, wygadani, ciągle wybuchali śmiechem, a mój facet rzecz jasna, dawał mi do zrozumienia, że za mało się odzywam i denerwuje go to okropnie.

Dubravvvkaa dziękuję za przytulaski bardzo się przydają w takich chwilach czuję się znów bardzo samotna przykre jest to dla mnie :(

Gość Dubravvvkaa
Wiem, co czujesz. Ja też bardzo zawiodłam się w tych sprawach i był okres, kiedy negatywnie odbiło się na moim życiu. Ale odkąd tylko pojęłam, że w życiu jestem zupełnie sama i na nikim nie mogę polegać, moja samotność zyskała inny wymiar. Zaczęłam doceniać jej uroki. Teraz też mam na oku kogoś, bardzo mi się podoba, ale nie wiem też, czy ktoś będzie w stanie zaakceptować to, że jestem indywidualistką.

Gość Dubravvvkaa
Nie myśl tak źle o sobie. Nie można kształtować obrazu samych siebie na podstawie błędnych ocen innych, a tak przypuszczam, może być u Ciebie. Każdemu zdarzają się takie rozczarowania, ale ważne, żeby znać wówczas swoją wartość i wiedzieć, że tylko na sobie samych możemy polegać.

wiesz Mężczyźni są bezlitośni potrafią tylko ranić bawić się uczuciami i robić sobie jaja przykre a wiesz co jest najgorsze że zostałam sama moje przyjaciółki mają facetów mają co robić w sylwestra a ja znów zostanę sama w ten dzień i wybiorę się spać o 20 bo gdzie iść samej beznadzieja

Gość Dubravvvkaa
To spróbuj sama sobie jakoś zaplanować tego Sylwestra. Ja np. prawie co rok spędzam tę noc samotnie i myślę, że nie jest tak źle, jeśli zmieni się nastawienie i fajnie zorganizuje czas.

Gość Dubravvvkaa
Dobra, to ja uciekam;) Coś mało tych samotników na kafe - tacy wszyscy rozgadani, że hej:P

ale to nie jest takie proste zakończyłam związek który trwał 7 lat brak wspólnych wyjazdów wyjść wakacji zakończyłam to bo bym się udusiła jak dalej bym w tym trwała brak spelnienia rozczarowanie cofanie się... Poznałam faceta któremu wpadłam w oko ale niestety okazał się takim samym palantem jak mój były. Czy na tym świecie nie ma normalnych Mężczyzn podążających za uczuciem .... Załamałam się tym wszystkim dość że w związku byłam samotna to i teraz taka istna masakra