Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ggjjgccvbnn

Byly chlopak i nikt inny

Polecane posty

Gość Ggjjgccvbnn

Myslicie, ze jak napisze do chlopaka po 2 miesiacach przerwy w pisaniu a 3 latach niewidzenia sie, kiedy on jest w innym kraju w obcokrajowiec to bedzie wstyd? Wczesniej sie rozstalismy przez klotnie i w duzej mierze z mojej winy. On sie na mnie zablokowal. Ja bardzo zaluje tego co sie wtedy stalo. Byl moim pierwszym chlopakiem i przez 3 lata jestem w celibacie bo ciagle o nim mysle. On czasem mi odpisuje, czasem nie. Boje sie, ze pisze z przymusu lub grzecznosci bo sie w nim tak zakochalam. Az mi wstyd, ze tak mecze tego chlopaka. Jesienia zaprosil mnie do siebie, ja jego do mnie ale w umie pitem nagle przestal sie odzywac choc napisal, ze czeka na mnie i teskni. On jest studentem medycyny i mysle, ze moze nie miec pieniedzy zwlaszcza w tym kraju, w ktorym jest. Myslicie, ze pisac do niego jeszcze czy sie osmiesze. On do mnie pierwszy nie napisal przez dwa miesiace nic :( napusalam mu najpierw, ze o mnie zapomnial a on, ze ma trudnosci z jezykiem bo zapomnial polskiego. Nie wiem czy to taki dla niego problem. On jest perfekcjonista, ostatnie pieniadze wyda na dziewczyne bo jest bardzo kulturalny. Nie wiem co mam robic. Tylko on mi sie podoba a randki z innym nie sprawiaja mi radosci i odsuwam sie od innych facetow.

Gość Ggjjgccvbnn
Tam mialo byc nie pitem a potem i napisalam.

Gość Ggjjgccvbnn
Nie pomoze nikt?