Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska baba:-)

Kobietki, co ile golicie cipkę i nogi?

Polecane posty

Bo ja wpadłam w jakąs obsesje i codziennie lub max co 2 dni, włoski odrastają jak kazde ale jak czuje już takie małe wyrastające to cholera mnie bierze..Musze być gładka. A jak to jest u Was?

Zdecydowanie nie muszę być gładka, szczególnie jeśli o cipkę chodzi. W ogóle nie golę, tylko przycinam, golę okolice bikini jak mam wenę i idę na imprezę. A nogi - jak zakładam spódnicę. I dobrze mi z tym.

Gość gnidaIDA
nie! wygryzamy sobie zębami! kolejne tępe babsko zakłada durny top! daj se siana debilu!

Gość nie zimą zimą nie
Nogi nie golę bo mam usuniete laserowo pod pachami jak zakładam coś wycięte pod pachami ,pipka zimą odpoczywa i paznokcie u nóg.

Gość nie zimą zimą nie
Jak ma pół cm to tak

Gość rorratka
taaa, nic innego nam w głowie jak tylko golenie cipy. Weź się ogarnij kobieto. Nie masz prawdziwych zainteresowań?

Gość kwartnik
tak myślę, że już wkrótce to będzie przebój, czyli HIT, gdy 'naukawcy' wymyślą dla kobiet rajstopy albo kalesony z sierścią włochatą i to będzie dla kobiet idealnie wygolonych a gdy się przejdzie po mieście w takich kalesonach to będzie kusić na kilometr i sierści na kalesonach powinny być dla brunetek i blondynek oraz innych farbowanych na rudo :)

Są rożne idiotyczne tematy, założyłam taki i to moja sprawa, jak masz inne problemy to wypisuj sobie gdzie indziej. Nie można zapytać bo jakaś tępa strzała ma jakieś zarzuty. Komentować się nie chce. Kazdy ma inne problemy a z tego co wiem, to można tu popisac o wszystkim tylko bzykania na prawo i lewo nie komentujecie idiotki

Gość gnidaIDA
jasne, ze masz prawo nikomu nie odbiera się prawa do bycia skończonym idiotą z zainteresowaniami kołka od fotela

Gość nie zimą zimą nie
A co myślisz że mi pod pachy zagląda ?

Gość wecwecewcwcc
co 2 dni choć nie mam problemu z owłosieniem i mam delikatne włoski

Gość wecwecewcwcc
a pachy codziennie

Gość wecwecewcwcc
a dlaczego? poprostu lubie byc idealnie gładka ;) mysle nad inna forma depilacji na dluzej

Gość do do nie zimą zimą nie
no ale to widac przeciez. faceci nie lubia wlochatych pach

Gość wecwecewcwcc
ja nawet gdybym nie miala faceta to bym sie depilowała. czuła bym sie okropnie zarośnięta

Gość gnidaIDA
"no ale to widac przeciez. faceci nie lubia wlochatych pach" no wiadomo, najważniejsze co lubią faceci to wyrocznia dla niektórych kobiet kurva na kolana i modlić sie do facetów, idiotki jebane

gnidaIDA- dokładnie nie chce się tego komentowac tępaku, nie umiesz czytać to nie bierz się za wypowiadanie:-P pytanie jest inne co ile golą czyli raczej skierowane do tych, co to robią, a nie jakie mają fryzury, A skoro masz tyle do powiedzenia ze kolejna załozyła taki temacik to pewnie długo tu siedzisz i czytasz, bo ja sporadycznie i nie znałazłam takiego tematu:-) Ps- czytanie ze zrozumieniem to postawa

Gość nie zimą zimą nie
Zawsze jestem na dole i ręce mam opuszczone

Gość gnidaIDA
"Komentować się nie chce." dokładnie... nie chce się nawet czytać, kiedy jakaś tępa sucz pierdyliard razy zakłada topik o goleniu cipska ja ci odpowiem na ten pakący problem ile kobiet, tyle gustów i tyle sposobów na utrzymanie własnego cipska jedna napisze: golę druga, nie golę trzecia, lekko podcinam no kurwa bardzo owocna dyskusja! dla kołka od fotela! won stąd tępoto!

gnidaIDA - nie powtarzaj się , to niemodne

ja bym sie rozwiodl jakby zona rzadko pachy golila

fenomen kafererii: wypowiadają się Ci co nie potrafią przeczytać ze zroumieniem tematu

Gość gnidaIDA
powtarzaj? na łeb ci pada?

Gość gnidaIDA
"fenomen kafererii: wypowiadają się Ci co nie potrafią przeczytać ze zroumieniem tematu" jasne trzeba 20 lat studiować z Platonem, by zrozumieć ten arcyskomplikowany topik. Jak Arystoteles co za debilka

Gość nie zimą zimą nie
Byś się rozwiódł? jeszcze byś chciał taką i z takim kontem włosy można zgolić a gołodupca nikt nie chce.

Lepiej byś kobieto napisała, co robisz, by rozwijać się intelektualnie. O ile u kogoś skoncentrowanego na włoskach na pipie w ogóle o intelekcie można mówic. 🖐️

Gość gnidaIDA
nie wymagaj by kołek od fotela miał intelekt

z owlosiona baba bym nie chcial byc

Gość nie zimą zimą nie
A jak bym ci kupila nowe Volvo a może wycieczkę do egzotycznego kraju to by ci zarost przeszkadzał?

nie jestem materialista. zreszta kobiety z wyzszych sfer, depilujace sie laserowo nie trzymaja 0.5 cm wlosow pod pachami