Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz przez to przeszlam

Czy ktos sie wam kiedys oswiadczyl? Pytanie do kobiet nie bedacych w zwiazkach.

Polecane posty

Bo mi juz 3 razy i wciaz jestem panna. Zastanawiam sie wiec czy mam az takiego pecha czy po prostu cos ze mna nie tak. A jak z tym jest u was?

Gość tak ale odwolalam
slub.. no ale nie ejstem teraz sama...a Tobie dlaczego nie wychodizlo i dlaczego az 3 facetow Ci sie oswiadczylo? dla mnie to duzo troche

Pierwszy oswiadczyl mi sie w wieku 19 lat. Kochalam go, chcialam z nim byc, ale wyjezdzalam na studia wtedy i te oswiadczyny to byla raczej taka jego proba zatrzymania mnie. Przemyslalam to i doszlam do wniosku, ze za mloda jestem, ze powinnam postawic na siebie, edukacje i swoj rozwoj. Drugi mi sie oswiadczyl po roku, mialam wtedy 22 lata, niestety choc przyjelam oswiadczyny liczac na to, ze sie porozumiemy to musialam je pozniej zerwac. On chcial slubu jak najszybciej, dziecka, tego bym przeniosla sie na zaoczne studia i najlepiej to siedziala w domu. Nie udalo nam sie porozumiec w tej kwesti, poniewaz on mial swoje uparte zdanie Trzeci to wielka milosc mojego zycia:D I tym razem bylam sklonna wziac slub, ale zostalam zostawiona ja. A dlaczego? Nie moglam przeprowadzic sie do niego i musielibysmy rok czekac, nie chcial, mial pretensje, ze praca wazniejsza itd. No to tak w skrocie:)

a dlaczego oni sie oswiadczali to nie wiem:D Widocznie tego chcieli choc nie mam pojecia dlaczego, bo nigdy nie bylam przykladna ziewczyna czyli nie gotowalam, nie dbalam, nic nie podsuwalam pod nosek, a nawet wymagalam:D Dodam, ze kazdy z nich byl sporo starszy ode mnie wiec to nie zadne chlopaczki w moim wieku;)

Gość czywieszzeeu
Im mniej wiesz tym dłużej żyjesz? Nie do końca! - czy wiesz że w Polsce drastycznie przybywa singli. - czy wiesz jaką toksyczna rybę jedzą japończycy? - czy wiesz jaki jest seksualny rekord świata i ilu mężczyzn w ciągu jednego dnia zaspokoiła jedna kobieta? - czy wiesz ile lat miała najmłodsza matka? - czy wiesz że fort boyard nigdy nie odniósł powierzonego mu celu? Te i masa innych ciekawostek czeka na ciebie. Wejdz i przekonaj sie jak dużo nie wiesz. Zabłysnij w towarzystwie. Zajrzyj koniecznie. www. CzyWieszZe. eu

Gość mi się dwóch facetów
oświadczyło dotąd. mam 30 lat. i czekam na trzeciego :P a to dlatego, że tamtych nie kochałam i tyle.