Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arabellka80

Który wózek wybrać?

Polecane posty

Gość arabellka80

Mam problem. Jade jutro kupić wózek na prezent, dla mojej siostry, tzn dla jej córeczki :D Chcę kupic wózek Bebetto i waham się między dwoma modelami. 1. Solaris 2. Fabio Ma ktoś może któryś z tych wózków? Możecie podzielić się opiniami?

Gość wspaniale, że chcesz kupić
tak spory prezent, jakim jest wózek...., ale najlepiej chyba byłoby skonsultować to z siostrą. Najlepiej, jeśli wózek wybiera jego przyszła użytkowniczka. Pozdrawiam

Gość jnhlWKFJIPJW
myslę że może pogadaj z siostrą:) ja jestem już ''doświadczonym kierowcą'' jeśli chodzi o wózek dziecięcy :D i przedewszystkim co ja polecam-skrętne koła,co widzę ma model solaris.Oczywiście to jest też sprawa indywidualna, bo ja wózkiem nieskrętnym jeżdżę jak pijana, a koleżanka zaś nie cierpi wózków skrętnych:) oglądałam z ciekawoąści te Bebetto, i na allegro mi wyskoczyły propozycje fabio, tylko że są nieskrętne.

Gość wspaniale, że chcesz kupić
Zerknęłam na te wózki. Tak szczerze to wydaje mi się najfajniejszy Bebeto Expander. Jestem mamą dwójki dzieci. Jedno mam już "wyrośnięte" z wózka, a drugie w gondoli. Jak dla mnie wózek nie musi mieć skrętnych kół (miałam trójkołowca ze skrętnym, a mam obenie czterokołowca bez skrętnych), ale jednak jak dla mnie duże pompowane koła, dobra amortyzacja, przekładana rączka i duże rozmiary wózka (zarówno wewnętrzne gondoli jak i spacerówki ) to priorytet. Kupiłam wózek wielki z doskonale obudowaną gondolą i spacerówką (jedno dziecko grudniowe, drugie październikowe), jest ciężki, ale nie muszę go nosić i sprawdza się super. Jest wygodny, stabilny, ciepły. Mama, która nie ma gdzie wózka zostawić i musiałaby go nosić, podejrzewam, że pomimo wygód byłaby załamana, lub spacery byłyby udręką.... tak, że ciężko doradzić. Najlepiej zdecyduje mama. Porozmawiaj z siostrą, tak będzie najlepiej.