Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiola:)

opalanie w solarium zdrowe czy szkodliwe???

Polecane posty

HEJ , czy opalanie w solarium jest bardzo szkodliwe....proszę o rady chcialam przed sylwestrem się trochę opalić...

Gość sddsfsdfafdads
jest zrdowe jak najbardziej a najbardziej jest zdrowe gdy masz na ciele jakies nie regolarne pieprzyki to w tedy najlpeiej isc na solare bo przeciez liczy sie wyglad

Na pewno szkodliwe, ale na pewno nie będziesz miała raka po iluś tam razach przed sylwestrem :) Myslę, że narażone są na to te panie, które codziennie latają na pół godzinki, no wiesz ;) Po prostu opalaj się z umiarem, tj. na mało minut i możesz smarować się olejkiem z filtrem. I słyszałam, że należy zakrywać suty :D

Gość niektóre z was to
w dzisiejszych czasach nic nie jest zdrowe. najważniejsze to umiar i będziesz żyła :)

Gość sddsfsdfafdads
Z Każdym Dniem... i tu sie mylisz, nawet jeden raz moze pobudzic nowotwór- jeden bedzei chodzil co dziennie i nic a inny pojdzie raz i dostanie czrniaka. to zalezy od osoby

słyszałam ze nie które dziewczyny chodzą co 2 dni po 20 min szko to jest dlamnie a wyglądają na stare babska.

Gość sddsfsdfafdads
wiola:) słyszałam ze nie które dziewczyny chodzą co 2 dni po 20 min szko to jest dlamnie a wyglądają na stare babska. ciekawe od czego :P

Gość sddsfsdfafdads
Każdym Dniem... W takim razie mam tez unikać słońca, bo będę miała raka skóry? jak najbardziej a szczegolnie w południe i tutaj nie ma nic smiesznego, trzeba sie opalac z filtrami. no i nie porównuj lampy do slonca bo to zenujace

Gość youtta
Zdecydowanie jest szkodliwe! Ale jak pójdziesz raz na jakiś czas ( np 2 razy na pół roku) to wiadomo, że raczej Ci nie zaszkodzi. Ja latam 2 razy do roku na wakacje żeby odpocząć, zażyć prawdziwego ( a nie sztucznego ) słońca. Wiadomo, że nie ma porównania cenowego bo wycieczki są droższe niż solarium, ale to zależy ile razy się na sztuczne opalanie chodzi. Mnie się np trafiło w zeszłym roku, że poleciałam do Egiptu za 1000 zł! Wycieczkę znalazłam pamiętam na stronie alfa staru trochę przypadkiem i były tylko 2 wolne miejsca, wzięłam chłopaka i polecieliśmy!

Gość niedostateczna
wiolka ale ty jestes pusta, takie pytanie zadalas jakbys spadla z ksiezyca

i w solarium powinni ostrzegac o skutkach ubocznych!!!