Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jestem normala

nie jestem normala

Polecane posty

Gość nie jestem normala

nie jestem normala... Jestem raczej dziwna. Stram sie nie wyrozniac z tlumu, ale poprostu mi nie bardzo to wychodzi. Nie to ze jestem fantastyczna, poprostu lubie wszytko co jest dziwne, wszytko do czego pasuje slowo "bizarre". Ogólnie stram się, tym przesadnie nie afiszować, nie chcę by ludzie mieli mnie za świra. Ale to czasem wychodzi scena w kinie pare lat temu facetowi wypadaja gałki oczne i toczą się po korytarzu. Ja ryczę za śmiechu nie mogę na krześle wysiedzieć a wszyscy inni siedzą w ciszy i tylko czuję, że patrzą na mnie jak na świra. Potrafię dobrze pisać zawsze potrafiłam na każdy temat, nalpiej czuję się w dramacie telewizyjnym charakteryzującym się groteskowym, czasem przerysowanym wiecznie czarnym humorem. W sumie lubie siebie i nie chcialabym byc inna, ale czasem sie zastanawiam skad sie bierze ta roznica...

a kto jest normalny ? pewnie myślisz że Ci co zachowują się tak jak większość...... ja na przykład po prawie 20 latach z kobietą pokochałem inną i nie przestałem kochać żony a większość mojego otoczenia potępia zdradę Też mogę powiedzieć że jestem nienormalny

Gość cala Ja ---
Nie jestem normalna , i nie probuje wyroznic sie z tlumu .. Mam swoj swiat i nie obchodzi mnie co inni pomysla .. Nie jestem piekna , choc mam piekne serce , ktorym potrafie kochac .. Jestem soba .. Tak wielu jest ludzi udawajacych kogos innego , tylko po to aby zaimonowac .. Ja z Nimi walcze

Gość sraka_praptaka_.
Masz rację. Nie jesteś normala. I jeszcze rozmawiasz sama ze sobą.