Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mini jedza.....

Milosc, gdy on jest prawie o metr wyzszy.....

Polecane posty

Gość mini jedza.....

Bardzo dlugo bylam sama. Rozstalam sie z miloscia mojego zycia, i przez dlugi dlugi czas zaden facet mnie nie zainteresowal. Myslalam ze juz nigdy nie trafi mi sie ktos, kto mnie az tak bardzo jak byly oczaruje, ale nagle poznalam jego.....Przyjal sie do pracy wmojej firmie i od razu zwrocil moja uwage. Od razu tez zauwazyla, ze on patrzy na mnie jakos ta inaczej, no chyba mu sie bardzo podobam normalnie. Tylko ze, pierwszy raz, kiedy go widzialam, on siedzial za biurkiem, i tak przez kilka kolejnych dni. dopiero wczoraj zobaczylam go kiedy wstal, i....gosc ma ponad 2 metry. Jest najwyzsza osoba jaka dotychczas widzialam w zyciu. Zeby przejsc przez drzwi, musi sie porzadnie schylic...Ja mam 155, i kiedy kolo niego przechodze, mam wrazenie, ze oboje myslimy "to nie jest normalne", ale jednoczesnie czuje, ze cos sie dzieje miedzy nami. Dzis stanal obok mnie, i moja broda jest na wysokosci jego paska od spodni.....Boze, co robic? :)

Gość mini jedza.....
oczywiscie, slowa "milosc" w temacie uzylam wylacznie jako wabika na potencjalnych doradzaczy. Jednak zdecydowanie jest miedzy nami chemia. Nigdy wczesniej roznica wzrostu mi nie przeszkadzala. Wszyscy moi poprzedni partnerzy mieli powyzej 180 cm. No ale ten to jest totalne przegiecie.......Niby bym chciala bardzo, ale zastanawiam sie (po raz pierwszy w zyciu), jak to kurwa bedzie wygladac......

Gość jak to co
Loda na stojąco! :p

Gość mini jedza.....
no jasne, to juz napisalam. Ale w razie czego, zycie we dwoje nie konczy sie na robieniu loda, to mnie akurat nie boli. Trzeba tez czasem gdzies pojsc itd.....

Gość na lodzie trzeba poprzestać
jesteś trochę żałosna... mokro ci się robi na widok faceta (tylko mokro) a już snujesz plany na przyszłość jak to , k...., będzie wyglądać na ślubie? przegięcie

Gość mini jedza.....
nigdy nie myslalam o zadnym slubie. Facet jest mna wyraznie zainteresowany a ja nim. Tyle ze jest dwa razy wyzszy ode mnie. Podejrzewam, ze gdybym byla na etapie planowania slubu z nim, to juz by mnie malo ta roznica wzrosu bolala. nigdy nie bylam w takiej sytuacji i jest ona dla mnie troche dziwna.

Gość mini jedza.....
i nie robi mi sie mokro. Na tym etapie znajomosci na ktorym jestesmy, to nie pociag seksulany a jego walory intelektualne i to, w jaki sposob sie dogadujemy, przesadza o jego atrakcyjnosci. Ja juz nie jestem malolata, i nie atrakcyjnosc fizyczna jest dla mnie decydujacym przyciagaczem.

Sos- spadaj, dołować mnie będziesz... Autorko - jak jest chemia to fajnie, wzrostem się nie przejmuj. Spójrz na to z dobrej strony - cała zmieścisz mu się na kolanach ;)

Gość tysz nie wiem
moja broda jest na wysokosci jego paska od spodni.....Boze, co robic? zycie samo pisze wam scenariusz :D

Gość Hej mini
Jestem od Ciebie zaledwie 5 cm wyższa a miałam faceta 2,10 cm. I bylismy dłuuuugo ze sobą. A jak to wygląda? No cóż, zazdrosny znajomy powiedział, ze wyglądamy jak Żwirek i Muchomorek :D Ty się nie zastanawiaj tylko "bierz" chłopaka.