Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegraniec totalny

czuje sie niesamowicie samotny, wiecie ze

Polecane posty

Gość przegraniec totalny

mam 25lat a nigdy w zyciu nawet nie całowałem sie z kobietą, nie mówiąc o seksie

Gość przegraniec totalny
TakaMALAjedna No, to tylko potwierdza jacy "faceci" siedza na kafe ja tu nie siedze, wpadłem tylko się wyżalić. znam to forum, datego sie tu pojawilem

Gość przegraniec totalny
eee, nie jest tak źle, ty na przykład uroda nie dorównujesz mojej kupie.

Gość przegraniec totalny
hehee no wlasnie z tego co wiem nie jestem brzydki. powiedziałym nawet że jestem przystojny, nieraz dziewczyny na ulicy, na siłowni w sklepie się we mnie wpatrują, nawet ouszczą uśmieszek, ale co z tego skoro wszystko sie siedzi w głowie. jestem poprostu cholernie niesmiały w stosunku do kobiet, nie chodze na imprezy bo prawie nie mam znajomych, nie chodze do klubow czy dyskotek bo nie lubie, a raczej nie umiem tanczyc

Gość przegraniec totalny
do tego jestem w miare dobrze zbudowany, trenuje od dawna, 182cm, ale co z tego skoro nie wyobrazam sobie podejsc do obcej dziewczyny i sprobowac ja poderwac. poznalem ostatnio swietna dziewczyne, piekna, milą, dowcipną, inteligentna i cholernie kobieca, ona mnie polubiła też ale co z tego skoro ma chłopaka. tak mu jej niesamowicie zazdroszcze

Gość przegraniec totalny
ale złapałem doła niesamowitego, jak tak patrze na nich jak sie do siebie przytulaja to az mnie cos lapie w srodku

Gość jaja20
A próbowałeś poderwać jakieś już ? Jak tak to jak ?

Gość przegraniec totalny
jaja20 A próbowałeś poderwać jakieś już ? Jak tak to jak ? nie, nigdy w życiu. pare razy w przeszłosci zdarzało sie ze to mnie probowaly poderwac, wtedy salwowałem sie ucieczka. ps. to nie jest prowokacja

Gość przegraniec totalny
tw=eraz tego zaluje strasznie, wszystko siedzi w mojej psychice

no ja tez sie niecalowale tylko ze nie jestem przystojny wysportowany i kobiety sie za mna nie ogladaja bo gdyby tak bylo to bym mial seks co drugi dzien

Gość Zdezorientowana .
Chciałabym pomóc takiemu komuś:) Tak podejść i nauczyć go wszystkiego; jak rozmawiać, jak się przełamać. I nie byłoby dla mnie problemu, że 25 lat i się nie całował, fajnie, byłabym wyrozumiała:)

Gość przegraniec totalny
nie wiem co ze mna nie tak. od czego ti sie wzielo, pragne bliskosci z kobieta a jednoczensie sie tego boje. boje sie tez tego zze jakbym teraz kogos poznal, ona by sie oczywiscie dowiedziala ze w wieku 25lat moje doswiadczenie z kobietami jest zerowe, by mnie wysmiala

a nie pomyslales w druga strone? Ze skoro jestes wysportowany, przystojny, to masz sie na niewiadomo kogo? Usmiechaja sie doCiebie a Ty nic, to odstrasza. Moze mysla ze taki jak Ty to plejboj?

tych dodatków to jest dużo więcej np. łysienie albo lejkowat klatka piersiowa zolte zeby

Gość przegraniec totalny
powiem wam ze niesamowicie mi tego brakuje, bliskosci z kims, miec sie do kogo przytulic, wyjsc gdzies, powyglupiac, pocalowac itp. błaostki ktore dla was pewnie sa codziennoscia

Gość przegraniec totalny
heh dobrze ze jeszcze nie lysieje

Gość Zdezorientowana .
Jeśli zależy Ci na normalnej dziewczynie, to na pewno Cię nie wyśmieje. Ja jestem normalna:P i nie widzę w tym nic złego / śmiesznego. Jak któraś znajdzie w tym powód do radochy, to sobie odpuść na dzień dobry. Lepiej wtedy poczekać jeszcze jakiś czas niż zadawać się z byle pipą.

Gość Gwiazda prawde Ci powie
chcialąbym poznać takiego faceta.. chciałąbym skraść Ci pierwszy pocalunek.. być Twoją pierwszą kobietą w łóżku :) z jednej strony o zaszczyt dla kobiety :P z drugiej nie wiem hehe :P ja ma lat 20 nie jestem brzydka ani gruba w sam raz idelana dla siebie wrecz wyjatkowa :) otwarta i przy mnie bys sie otwaorzył ;p skad jestes ?

Gość przegraniec totalny
szczecin

Gość przegraniec totalny
az coraz powazniej zaczynam sie zastanawiac nad zalozeniem profilu na jakims portalu randkowym. bo w realu raczej nie ma sznas bym kogos poznal