Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegraniec totalny

czuje sie niesamowicie samotny, wiecie ze

Polecane posty

nawet na kafe laski cie podrywaja ja napisze ze mam 11cm i 170 wzrostu to nikt jyz nie chce czytac moich postow przegraniec ty wygrales zycie ttylko musisz to zrozumiec

taka maaala ... mały ale wariat :):) Kolego na jaka pusta laske musialbys trafic ktora by cie wysmiala , szkoda zachodu .. nie martw sie sa jeszcze normalne baby na swiecie

Gość Zdezorientowana .
Jakie masz wymagania? Tzn jaka powinna być Twoja dziewczyna?

Gość Gwiazda prawde Ci powie
hmm mozemy sie poznać... kunegundzia91@wp.pl ale odezwij sie Ty a nie podszywajcie sie pod niego !!!!! mendy jedne !!!!!!! jak cos jestes pod emeilem :*

Gość przegraniec totalny
Gwiazda prawde Ci powie hmm mozemy sie poznać... kunegundzia91@wp.pl ale odezwij sie Ty a nie podszywajcie sie pod niego !!!!! mendy jedne !!!!!!! jak cos jestes pod emeilem :* hehe miło mi, a powiedz skąd jesteś?

godzine od Ciebie :)

Gość przegraniec totalny
Zdezorientowana . Jakie masz wymagania? Tzn jaka powinna być Twoja dziewczyna? jaka? hehe powiedzmy ze mam kilka punktow które chcialbym zeby spelniala taka dziewczyna, np. nie palenie papierosow, nie znosze, nie lubie jak kobieta, dziewczyna przeklina, powinna byc kobieca, tzn, lagodna, "niewinna", z poczuciem humoru, nie obrazac sie co chwile, zeby jej jedynym zainteresowaniem nie byly dyskoteki i ciuchy

w sumie 2:D no ale chyba to problemu nie ro bi ?

przegraniec ... Ja przeklinam jak szewc.... nie chodze co prawda po dyskotekach ..Lagodna tez nie jestem ... łooodpadaam?? taka mala jedna ... ja na jednym temacie trzy raz odpisalam dla dziewczyny na jedno zdanie i kazde ulozylam inaczej ... takze tez spie💤

Gość Zdezorientowana .
Rozumiem :) Odpadam na starcie ;) Ale życzę Ci powodzenia, trzymam kciuki za Ciebie. Nie wstydź się, że nie jesteś doświadczony. Nie wszystkie lecą na macho. Te wartościowe docenią ;)

ja nawet rzadko alkohol pije :) jak cos to tylko gin lub winko :) hehe :) zakupy to przeklenstwo wchodze kupuje i wychodze... nie jestem modnisią:p masakra uj !!! jezeli chodzi o przeklinanie to przeklinam w jezyku angielskim :D :]

Gość przegraniec totalny
zapisalem sobie Twoj email. jesli znajde w sobie odwage, odezwe sie, a tymczasem ide spac bo za 5 godzin musze wstac dzieki za wysluchanie moich żali. moze jeszcze kiedys tu zajrze

a jezeli chodzi o dyskoteki to nie chodze bo chyba juz czegos takiego nie ma :D hehe karaokeee bo ładnie spiewam :P i do tego jak cos to balety ale wole pub ale nie mam czasu na takie pierdoły :P

dobra pisz na emeila

Gość przegraniec totalny
heeh ja nawet chcialbym kiedys sie nauczyc tanczyc, tzn. zapisac sie na jakis kurs tanca ale musialbym miec z kim. dobrze, dobranoc wam

dobranoc :P odwaga to podstwa :) przeciez mozez zalozyc emeila i potem go skasowac ale to juz jeden krok do przodu pamietaj :)