Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mordaaaaaaaaaaaaaaaaa

czy szyja może opuchnąc od migdałków ?

Polecane posty

??? pomocy mam opuchnieta żuchwe boli mnie przy dotyku !! migdały sa czerwone i lecze te france od pół roku

od migdalkow nie. ale od wezlow chlonnych. a wezly chlonne moga byc opuchniete od migdalkow. a u lekarza bylas z tym?

Tak,byłam u rodzinnego chyba z 10 razy bo ciągle bolało mnie gardło ciągle dawała antybiotyk szyję widziała i nie mówiła nic na to tylko mruczała "oj te pani gardło" jak dotykam szyję pod zuchwą to boli i coś mi tam przeskakuje.........migdałki ciagle czerwone sa...

to idz do lekarza innego, albo popros o podstawowe badania, z krwi zeby sprawdzic czy cos jest nie tak. bo nawet jesli to jakies konkretne przeziebieniowe czy angina to niemozliwe zeby pol roku leczyc.

no właśnie :( migdały cały czas mam powiększone i mam katar sama woda leci z nosa i spływa też do gardła czasem boli mnie strasznie nos ale najwięcej ta szyja mnie wpienia :( wieczorem jakby się powiększało to

Tak,czasem mam silny ucisk między oczami,kaszlu nie mam......ale czuje dyskomfort w gardle

Nie czuję....nic takiego woda z nosa leci jak oszalała szczegolnie na dworze to masakra albo jak zjem lub napije sie cos zimnego to okropny bol nosa i właśnie tez w czole ..... co ja kosmita jestem ? :(

kup sobie oxalin żel do nosa i dodatkowo mozesz lykac sinupret 3 razy dziennie po 2 tabl. a przede wszystkim idź wymuś badania i ew. skierowanie do laryngologa, niech Ci zrobia prześwietlenie zatok, być może coś tam jest skoro boli. no i to gardło. coś na nie masz?

Mam arsenał leków w domu ale ja w ciągu 3 miesięcy piłam 4 razy antybiotyk i mało co pomógł żadne spreje i tabsy do ssania nie pomagają.... Codzień rano budzę sie z bólem gardła gardło jest rozpulchnione bolesne i czerwone potem trochę mija .... ale potem zaś to samo płukam w takim roztworze "gargarin" W rodzinie 3 osoby mialy wycinane migdały mama,brat i corka brata moze to rodzinne ? Wysępię od lekarki skierowanie do laryngolog a jak mi nie da pojde prywatnie :( bardzo martwi mnie ta szyja......

oczywiście, tylko myślę czemu tak długo to jest i czemu lekarka to olewa widziała szyję macała, mówię że boli a ta nic kobyła :(

Dzięki za rozmowę i dobrej nocki 🖐️

Gość to współczuję
ja całe szczęście zdrowa jak rybka (morska, nie żaden karp :p).