Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Farida82

Moja opowieść

Polecane posty

"Nie miałeś dla mnie chwili, nagle potrzebujesz mnie, zapomniałam twoje imię, wściekła podeptałam je..."

"Zawsze czymś zajęty, byłam jedną z twoich spraw, teraz jesteś, bo się boisz, ale nie jest to mój strach... "

"Nie byłeś nigdy ze mną, tak jak powinieneś być, nie tęsknię już za tobą, widzisz moje plecy, idź..."

Zapraszam do dyskusji...być może temat się rozkręci, a być może umrze śmiercią naturalną...

Gość nceownvjcekqnbveoqjvlnelq
do swiat jeszcze pare dni, a ta juz sie najebala

nie spokojnie, nie piję... Myślę, że wśród nas są kobiety, które przez długi czas tkwiły w takich związkach, ale potrafiły się podnieść i zacząć żyć na nowo... Chciałabym poznać ich historię...

Gość kefeteriuszkabezloginu
Farida trafilas na zly czas teraz wszyscy sie spiesza i mysla tylko o swietach, mysle ze temat ciekawy i godny uwagi, pewnie w innym terminie byloby wieksze zainteresowanie i odzew :)

Gość love power
Sk**wiele bez uczuc zawsze wygrali i tak juz pozostanie na zawsze. Bardzo szybko potrafia rozkochiwac dziewczyny nie okazujac przy tym uczuc. Oni maja wyj**ane na wszystko co sie dzieje wkolo nich. Pozniej dziewczyny przez takich placza i nazywaja chlopakow swiniami , boja sie zwiazkow. Trafilas na bad boya bez uczuc w ktorym sie zakochalas , czyli poprostu zle trafilas. Wykresl go z pamieci , on nie byl ciebie wart poprostu. Zajmij sie rozwijaniem siebie : Studia , sport . Spotkasz jeszcze fajnego chlopaka zobaczysz

Gość neutralny
ale prawda jest taka ze wlasnie takich kochacie i w podswiadomosci takich szukacie smutne a pozniej narzekacie tego wam poprostu trzeba jak by bylo inaczej to by bylo nudno normalni dla was sa nudni i staja sie frajerami w waszych oczach

Gość nienawidzę facetów
nienawidze facetów, trzeba was traktowac jak psy, tresowac i szmacic. nie mozna traktowac jak czlowieka, jak partnera, nie mozna szanowac, bo sracie na to. zaklamani posrancy!

Gość Taka jedna panna z mokrą głową
Motywem przewodnim jest moja opowieść, więc może skoro sama założyłaś ten temat, zaczniesz od siebie. A my poczytamy .

Gość rfgernrnqvrnqj
Ida swieta, Ida swieta, pogudzcie sie w wigilie i dajcie sobie dupy na nowy rok ;););)

Gość love power
autorka gdzie jestes :)