Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alikia

Proszę pomożecie wyrazicie swoje zdanie....

Polecane posty

Gość alikia

Zauroczyłam się w Mężczyźnie tak na dobrą sprawę do 20.12 wszystko było ok normalnie rozmawialiśmy on dzwonił rano by mnie obudzić i usłyszeć mój głos mówił że jestem inna od wszystkich które napotkał na swojej drodze a ja powiedziałam że zawsze będę odbierała kiedy będzie dzwonił natomiast wczoraj przez przypadek wyłączyłam dźwięk w telefonie i niestety jak oddzwonił nie odebrał zadzwoniłam do niego 2 razy aby się nie narzucać bo po co stwierdziłam że oddzwoni po czym dostałam dwa bardzo zimne smsy i dalej cisza dziś już nie zadzwonił rano nie wiem co mam robić odczekać sama mam zadzwonić i zapytać o co właściwie chodzi czy jak co o tym sądzicie?

Gość alikia
czy ktoś był w podobnej sytuacji?

takie zachowanie (obrazanie sie) jest dla dzieci. zadzwon do niego, wytlumacz, jak nie odbierze, wyslij smsa - jak to nic nie da - daj sobei z nim spokoj

Gość alikia
wiem że zachowuje się jak dziecko zadzwoniłam ale nic cisza

Gość lillali
macie po 15lat? bo tak to wygląda.

Gość lsdfjmjm
Mezczyzna mowi to co ty chcesz uslyszec czyli klamie i to samo mowi do innch kobiet. Szukaj szczescia u kogos innego a o nim zapomnij

Gość alikia
najgorsze jest to że nic złego nie zrobiłam i jak można się tak zachowywać myślisz że jak napisze smsa to będzie znaczyło o tym że bardziej mi zależy na tej znajomości czemu Mężczyźni tak się zachowują ciężko zadzwonić i powiedzieć co leży na sercu.... Wyciągnęłam pierwsza rękę i zadzwoniłam i co nic nawet nie odebrał ... ?????? co robić dalej

Gość alikia
jest starszy o 10 lat i myślałam że dojrzały emocjonalne do takich sytuacji...

Gość alikia
Chciałam się otworzyć byłam sobą niestety ponownie zostałam zraniona przykre ale prawdziwe ... http://oggole.pl/sluchaj/a192717-M%20icha%C5%82_Kubu%C5%9B_Zosta%C5%84_Tu.html

pierwsza rękę i zadzwoniłam i co nic nawet nie odebrał Nic więcej nie rób. Nie rób dłużej z siebie ofiary i nie przepraszaj więcej.

Gość alikia
Mydełko Fa dziękuję za wsparcie masz rację trzeba mieć swoją godność mimo że cholernie boli...

Gość alikia
A łza ciśnie się do oka... eh i człowiek zastanawia się że tak głupia rzecz może sprawić takie rozwiązanie pocieszeniem jest chyba jednak to że wcześniej się dowiedziałam kim jest i jak się zachowuje...

Gość alikia
Odezwał się miał zły dzień stąd to chłodne potraktowanie hmmm zobaczymy co będzie dalej kochane trzymajcie kciuki ... Będę informowała was na bieżąco ... Dziękuję za wsparcie trzymajcie się cieplutko buziaki.

Gość kurzafix
a co się dziwisz i na faceta narzekasz , była umowa i codziennie dzwonił i budził, więc miałaś budzik , więc kto tu nawalił , On czy Ty i teraz się pienisz a mógł sobie pomyśleć, że skoro nie reagujesz na budzenie to znaczy, że jesteś bardzo zajęta

Gość alikia
kurzafix masz fantazje masakra

Gość alikia
co to za określenia pienisz dobrze że nie każdy ma takie podejście jak Ty.