Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajajaja...

maz dal mi przyzwolenie.

Polecane posty

Ale z drugiej strony nie mam pojęcia, jak wygląda małżeństwo z wieloletnim stażem, może póżniej ludzie nie są już tak zazdrośni

u mnie taki układ nie wchodziłby w grę :classic_cool: facet za bardzo szaleje z zazdrosci :D:D

NocnyMotyl Twój obecny facet o tamtych przygodach wie, co zrobiłabyś jakby to go przerosło, zacząłby np brzydzić się tobą

Veeee :) ponownie stwierdzam, że informacje które masz na mój temat są wybiórcze i dość jednostronne :) Nie bardzo wiem, co możesz wiedzieć na temat naszej "otwartości". Ale, zauważ, nie wykluczam, że możesz mieć rację. NocnyMotyl A ile lat trzeba być ze sobą, żeby nazywać to wieloletnim stażem?

S_M czytuje cie tutaj długo a samo opisanie scenariusza rozbawiło mnie do łez :D:D

To przynajmniej udało mi się trochę Cię rozerwać :P

Gość jajajaja...
igram masz racje...zagmatwali moj temat...takze dzieki.ja sie juz nie wypowiadam

Wiecie co Zignorowaliście Nei_nei :P 13:46 [zgłoś do usunięcia] nei_nei Czytając inny topik dochodzę do wniosku, że muszę sobie znaleźć faceta, który będzie miał młodego kochanka. Będziemy się nim dzielić Mi sie podobał jej pomysł :D:D jak bede w zwiazku z facetem to sie nad tym zastanowie ;):P

NocnyMotyl No więc;) odpowiesz mi, tylko proszę bez tekstów typu jest mężczyzną a nie chłopcem

Obawiam się, że zanim mój staż będzie naprawdę wieloletni, będę już musiał żreć viagrę czy coś podobnego ...

jajajaja... igram masz racje...zagmatwali moj temat...takze dzieki.ja sie juz nie wypowiadam mamy nadal wzdychać? płakać ?? czy ci gratulować??:classic_cool: nadal temat jest o trójkątach :D U mnie rozmowa na temat trójkąta przebiegała mniej wiecej tak: -zgodzisz sie na drugą panią w łózku? -tak o ile ty potem tez sie zgodzisz na pana :classic_cool: - nie było tematu Misiaczku :D:D:D

Wronia ja nie zignorowałam ale te trójkąty, które miałam(2) były z facetami hetero oni sie na wzajem nie dotykali

Wiem że wie..przeczytaj dokładnie co zrobiłabyś jakby to go przerosło, zacząłby np brzydzić się tobą

palanta? dlaczego tak ostro:> normalny facet z innymi upodobaniami albo zasadami a nie palant,

Że brzydzi nie koniecznie miałem na myśli że by ci wrzucał od najgorszych czy coś w tym stylu, zmieniło by się jego zachowanie względem ciebie np podczas i innych takich

Nie grozi mi to. Ja też o Nim trochę wiem i mi to w niczym nie przeszkadza. Co było a nie jest nie pisze sie w rejestr:)

Sorry Tabasko ale wydaje mi się, że masz jakiś problem ze sobą, a starasz się go wmówić nam, najpierw mi, teraz Motylowi... Po co ci to. Motyl :classic_cool: to twój facet ma coś wspólnego ze mną ...

W facetach jest instynkt łowcy a kobiety to nasza zdobycz, dla jednych jesteście tylko mięskiem:D :D a dla innych trofeum o które dbają:x:D :D jest dla nich bezcenne.